Hlavní obsah

Mladá Boleslav na startu přípravy přivítala záložníka Štěpána

Záložník Vojtěch Štěpán je novou postavou v týmu mladoboleslavských fotbalistů, který v pondělí zahájil letní přípravu i s dalšími dvěma posilami Jiřím Štajnerem a Antonínem Rosou. Štěpán do města automobilů přichází na roční hostování z Hradce Králové. ČTK to řekl tiskový mluvčí klubu Jiří Koros.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zkušený mladoboleslavský obránce Petr Johana vstoupí do přípravy ve středu.

Článek

Štěpána by na stejné trase mohl doprovodit také útočník Dušan Uškovič. Ten v minulé sezóně v české lize debutoval právě v Hradci Králové, kde se blýskl šesti góly. Teď bude bojovat o angažmá v ambicióznější Mladé Boleslavi. "Uškovič přichází na čtrnáctidenní testy, během kterých se rozhodne, zda v Boleslavi setrvá," uvedl Koros.

Kouč Ladislav Minář na pondělním tréninku přivítal 28 hráčů, mezi nimiž nechyběli ani ofenzivní univerzál Štajner a obránce Rosa. Především od Štajnera jako od jedné z největších ligových osobností si Boleslav hodně slibuje. S mírným zpožděním vstoupí ve středu do přípravy kapitán Petr Johana.

Do mladoboleslavského týmu se z hostování v druholigovém Varnsdorfu vrací obránce Tomáš Fabián. Pryč jsou naopak obránce Radek Šírl, kterého si stáhla Plzeň, a útočník Václav Ondřejka. Ten se zase vrátil do týmu Slovácka.

Mladoboleslavské mužstvo nyní setrvá v domácích podmínkách, v pátek sehraje úvodní přípravný zápas proti polskému prvoligovému celku Zaglebie Lubin.

Reklama

Související témata: