Hlavní obsah

VIDEO: Klokanovi nikdy neříkej ne! Bohemka si užívá návratu do ligy

dos, hokSport.cz

Po roce znovu prvoligoví. A hlavně že tentokrát doma v Ďolíčku. Fotbalisté Bohemians 1905 si užívají návratu do nejvyšší soutěže a klub natočil originální promo video ke spuštění prodeje permanentek, který začne příští pondělí. Hrdinou je samozřejmě klokan, i když jen plyšový. Razantně a nekompromisně vyhání líné příznivce Bohemky od televize na stadión.

Klokanovi nikdy neříkej NEVideo: Bohemians.cz

 
Článek

Zůstat doma u televize rozvalený na pohovce? Tohle nemůže maskot Bohemky vidět. Nejdřív vypne proud, a pak televizi zničí. Fanouškovi Bohemky tak nezbyde nic jiného, než vyrazit na stadión. A nakonec je pochopitelně rád, že se s přáteli v Ďolíčku shledá.

„Klokan se objevil v hlavní roli v trochu drsnější roli, než jsme od něj normálně zvyklí. Video možná může působit trochu kontroverzně, ovšem za pouhý jeden den získalo více než dvoutisícovou sledovanost, což také hovoří za vše," pochvaluje si Tomáš Mutínský, tiskový mluvčí klubu.

Na natáčení reklamního spotu se podíleli i samotní fanoušci. Prodej začíná v pondělí 24. června v 13 hodin.

Klokani připravili pro své nejvěrnější příznivce jedno milé překvapení. Ve spolupráci s Družstvem fanoušků Bohemians jako poděkování za vynikající podporu v druholigové sezóně zachovají všem permanentkářům z minulého ročníku při prodloužení původní cenu permanentek! Za  druholigovou cenu si tedy mohou koupit permanentku na ligu první.

Reklama

Související témata:
Promo