Hlavní obsah

FANTASY je zpět! Plná novinek a ještě lepší než dřív!

Fantasy

Stomiliónový rozpočet, jedenáct hráčů a vaše schopnosti. To je vše, co potřebujete, abyste se mohli zapojit do další sezóny Fantasy, která startuje už 19. července! Pojďme se nyní podívat, jaké novinky jsme si pro vás pro letošní ročník připravili. Tu největší prozradíme už teď: letošní fantasy se nebude týkat jen Gambrinus ligy!

Letošní ročník Fantasy si pro vás připravil několik novinek!

Článek

Obrovský zájem o první ročník naší on-line hry Fantasy, do které se zapojilo přes 100 000 lidí, nás inspiroval pro vylepšení a novinky, které jsme připravili do dalšího roku.

Velkou změnou, která by vám měla pomáhat vytvořit každý týden ten nejlepší tým, budou články přímo na stránkách Fantasy. Už nebudete muset surfovat po internetu, abyste zjistili, který hráč nemůže hrát kvůli žlutým kartám nebo zranění. Vše najdete ve formě krátkých, přehledných zpráv přímo na stránkách Fantasy. O každé novince, informaci, spekulaci, která by mohla ovlivnit výsledek vašeho týmu, se dočtete na jednom místě.

V kartě hráče budou zachyceny karty i zranění

Další novinkou je karta hráče. Teď máte šanci detailně sledovat vývoj a statistiky každého hráče. Počet gólů, asistencí, odehraných minut, ale také žluté, červené karty a informace o zranění hráče. Už se vám nestane, že jste si koupili hráče, který je vykartovaný, a vy jste to nevěděli. Změny se dočkaly i ceny hráčů, které šly lehce dolů a jsou ještě přesnější!

Samozřejmě ani letos nebudou chybět miniligy. Každý z vás si může vytvořit vlastní miniligu, pozvat do ní své přátele, kamarády, spolužáky. Právě miniligy jsou jednou z nejzábavnějších součástí fantasy, jelikož měříte své manažerské schopnosti s lidmi ze svého okolí. Nedařilo se Vám v minulém roce? Teď budete mít celou sezónu na to, abyste to mohli napravit. A jak se letos bude dařit ve Fantasy našim celebritám ve V.I.P. lize? Vyhraje Luděk Zelenka a konečně tak potvrdí svou pověst jednoho z největších odborníků Gambrinus ligy?

Navíc i letos máte šanci vyhrát skvělé ceny. A jak jsme již prozradili v úvodu článku – letošní ročník fantasy se nebude týkat pouze Gambrinus ligy. Více se dozvíte před prvním buly...

Reklama

Související témata: