Hlavní obsah

Jihlava - Krasnodar 1:3Fotbalisté Jihlavy si připsali v přípravě čtvrtou porážku

Strasswalchen
Aktualizováno

Fotbalisté Jihlavy prohráli v přípravném utkání v Rakousku s desátým týmem ruské ligy Krasnodarem 1:3. Útočník Přeučil sice v 16. minutě otevřel skóre, v dalším průběhu ale Jihlava doplatila na chyby v obraně a umožnila soupeři otočit výsledek.

Foto: Milan Malíček, Právo

Fotbalisté Jihlavy se radují z gólu do sítě Slavie (ilustrační foto).

Článek

Herní soustředění v Rakousku zakončí Vysočina v pátek, kdy se v ligové generálce střetne od 17:00 s nováčkem turecké ligy Kayseri Erciyesspor.

Jihlava z dosavadních šesti přípravných zápasů utrpěla už čtvrtou porážku a trenér František Komňacký byl z výkonu svých svěřenců hodně rozpačitý. "V porovnání se soupeřem naše hra nevyznívala moc dobře. Krasnodar byl lepší v rychlosti, pohybu i kombinaci," uvedl kouč.

Pochválil pouze gólmana Hanuše, jenž nahradil nemocného Blažka. "Zejména v prvním poločase vychytal několik šancí soupeře. Byl naším nejlepším hráčem. Ve druhém poločase po prostřídání jsme byli hodně vzdáleni případné korekci výsledku," poznamenal Komňacký.

Přípravné fotbalové zápasy v Rakousku:
Vysočina Jihlava - FC Krasnodar 1:3 (1:3)
Branky: 16. Přeučil - 18. a 43. Wanderson, 23. Pizzelli.
Sestava Jihlavy: Hanuš - Marek, Šourek, Kopic (46. Tlustý), Josl (60. Mikula) - Koloušek (46. Jánoš), Karlík - Masopust (60. Kliment), Jungr (70. Kučera), Vaculík (75. Marcin) - Přeučil (46. Šimonek). Trenér: Komňacký.
Dukla Praha - Slask Vratislav 2:2 (2:2)
Branky: 10. Vrzal, 16. vlastní Ostrowski - 21. Patejuk, 32. Paixao.
Sestava Dukly: Rada - Romera, Božič, Vorel (63. Trapp), Vrzal (85. Hanousek) - Ouedraogo (46. Hlinka), Gedeon (67. Podrazký), Malý - Berger (67. Engelmann), Pospěch, Albiach Néstor (79. Hašek). Trenér: Kozel.

Reklama

Související témata: