Hlavní obsah

FANTASY: Už v pátek to začíná! Jak vidí tuto sezónu Luděk Zelenka?

Praha

Už tento pátek startuje Gambrinus liga prvním kolem a tím začíná i další ročník naší manažerské soutěže. Kdo letos ovládne hru Fantasy a V.I.P. ligu? Náš expert Luděk Zelenka má nové tipy a rady do dalšího roku, kterými chce porazit Michala Hrdličku.

Letošní ročník Fantasy si pro vás připravil několik novinek!

Článek

"Zdravím všechny příznivce, fanoušky, stoupence a obdivovatele Fantasy ligy. Po delší odmlce, způsobené fotbalovými prázdninami, se opět hlásíme s naší soutěží nebo chcete-li hrou, ve které má každý účastník možnost přesvědčit své okolí o tom, že právě on je tím nejlepším trenérem a poskládá jedenáctku hráčů, kteří budou v daném kole excelovat!

Po testovacím jaru vstupuje Fantasy liga do kompletního ročníku Gambrinus ligy a to i s některými novinkami. Každý hráč má vytvořenou svou vlastní kartu, kde se zobrazují jeho aktuální statistiky, tedy počet žlutých karet, získané body, procenta nasazování a úspěšnost. Takže nám trenérům to dává možnost jednotlivé hráče detailně sledovat a nedělat chyby s nasazováním vykartovaných či zraněných fotbalistů, což se nám na jaře občas „povedlo"!

I v novém ročníku budu na dálku soupeřit s Michalem Hrdličkou, známým to sporťákem z Nováckých zpráv, kterému chybí v deníku Blesk už jen poslední překážka, a sice přeskočit Džambulku v počtu informací o jeho pobytu! Na jaře mě sice porazil, ale v novém soutěžním ročníku mám připraveny některé novinky, které doufám budou úspěšné a přinesou mi kýžené body. Přesto, nebo právě proto, očekávám od Michala tradiční invektivy na mou adresu, kterými se bude pokoušet zvýšit své sebevědomí a strhnout pozornost na svoji, už tak dost zatíženou, osobu!

Informace o našich sestavách budeme přinášet přímo na stránkách Fantasy ligy v krátkých, ale četnějších zprávách, kde budeme informovat i o změnách nebo dalších důležitých nebo zákulisních věcech, které vyplavou během týdne, tedy už v době, kdy máme hotovou sestavu. Princip zůstává stejný, tedy informovat Vás trenéry o novinkách přímo z ligových kabin, abyste si mohli vybrat nejlepší tým. Doufám, že i Vás bude v novém ročníku Fantasy liga opět bavit a užijete si to s námi! Tak pojďte hrát!"

Reklama

Související témata: