Hlavní obsah

V Liberci bude po Rybalkovi hostovat další Ukrajinec Kalitvincev

Kádr libereckých fotbalistů posílil další Ukrajinec. Po středopolaři Sergeji Rybalkovi získali Severočeši z Dynama Kyjev na půlroční hostování také Vladislava Kalitvinceva. Informoval o tom klubový web.

Článek

"Jsme s Dynamem Kyjev dohodnuti, že si po půlroce toto hostování vyhodnotíme a dohodneme se, jak pokračovat. Nakonec jsme to stejně udělali i s Rybalkou a není proto důvod vyzkoušený postup měnit. My postupujeme stejně, když dáváme hráče někam na hostování," uvedl liberecký sportovní ředitel Jan Nezmar.

Dvacetiletý Kalitvincev doplní v kádru dalšího Ukrajince Rybalku, který již v Liberci hrál v minulé sezóně. Také on bude pod Ještědem dále hostovat do konce roku.

Liberečtí si od Kalitvinceva hodně slibují. "Je to nadstandardní hráč, od kterého si slibujeme výraznou pomoc v boji o postup do Evropské ligy i v utkáních v Gambrinus lize," řekl Nezmar.

Liberecký kádr naopak těsně před startem sezóny opouští trio Michal Obročník, Michal Janec a Mustapha Ndiaye. Všichni tři by měli odejít na hostování, posledně jmenovaný má namířeno do Bohemians Praha 1905.

Reklama

Související témata: