Hlavní obsah

FANTASY: Lafata, Štajner nebo Darida! Hrdlička má připravený skvělý tým!

Praha

Už v pátek začíná první utkání Gambrinus ligy. Michal Hrdlička postavil na první kolo opravdu silný tým plný zvučných jmen. Dokáže potvrdit svá slova a porazí hned v úvodním kole Luďka Zelenku?

Tým Michala Hrdličky na první kolo vypadá opravdu dobře!

Článek
Fotogalerie

"Dobrý den všem fotbalovým nadšencům a virtuálním trenérům. Po delší odmlce se opět hlásím se skladbou týmu na první kolo fotbalové ligy. Čekání bylo dlouhé a nepříjemné, ale nabrali jsme síly a teď to zúročíme.

Na úvod bych rád podotknul, že jakékoliv pokusy Luďka Zelenky o útok na mou osobu považuji za bezpředmětné. Všichni totiž víme, jak dopadl náš souboj v minulé sezóně a více to netřeba komentovat. Pro ty z vás, kteří to nevědí, nebo snad nechtějí vědět, připomínám, že jsem v našem minisouboji zvítězil na celé čáře.

A teď už k tomu podstatnému, tedy k sestavě pro první kolo. V bráně věřím Matúši Kozáčikovi, který sice v poháru inkasoval tři góly od Željezničaru Sarajevo, ale doma proti Bohemce si vylepší reputaci. V obraně považuji za povinnost nasazení Pauscheka. Nová posila Sparty bude v základu a nestojí moc. Podobně je na tom i Nivaldo z Teplic, který navíc pravděpodobně nastoupí v záloze. 

Hráčem z podobné kategorie je Vacek, který se před touto sezónou vrátil do Sparty. Také on bude hrát, je levný a to už po prvním kole platit nebude. Záložní kvarteto doplňuje vynikající Darida, slávista Petrák, který zřejmě nastoupí na pozici stopera a také Jarolím – jeden z tahounů ambiciózní Boleslavi. V minulé sezóně mi pravidelně největší bodový přísun zajišťovali útočníci. V úvodním ligovém dějství věřím Štajnerovi, který se bude chtít v novém působišti uvést co nejlépe.

Kapiátnskou pásku pak navlékám Lafatovi, který mě v minulé sezóně několikrát potěšil a ve splacení důvěry doufám i teď.

Ta sestava vypadá dobře, možná ji do pátku ještě změním. Pokud se tak stane, určitě se o tom prostřednictvím mého příspěvku dozvíte. Já osobně potřebuju Zelímu dát hned na startu najevo, kdo je tady favoritem. Té role se nebojím. Za chvíli to vypukne, tak hodně zdaru..."

Reklama

Související témata: