Hlavní obsah

FANTASY: Je to tady! První kolo začíná. David Lafata může hrát

Dnes od 18:00 odstartuje třemi zápasy fotbalová Gambrinus liga a spolu s nimi začne druhý ročník naší populární online hry – fantasy. Během herní přestávky se stalo mnoho událostí, o kterých byste měli vědět!

Dnes začíná Gamrbinus liga! Vytvořte si svůj fantasy tým!

Článek
Fotogalerie

Lafata může v neděli hrát. Aziz bude Příbrami chybětKapitán pražské Sparty David Lafata může nastoupit v nedělním večerním utkání proti Jihlavě. Útočník letenského celku pykal za vyloučení z 28. kola loňské sezóny v Brně. Loktem se ohnal po protihráči a krátce po poločase viděl červenou kartu. Disciplinární komise mu však na čtvrtečním zasedání podmínečně zbytek třízápasového trestu odložila. Nejlepší střelec loňské sezóny je ve skvělé formě. Ve včerejším duelu druhého předkola Evropské ligy, ve kterém Sparta remizovala s BK Häcken 2:2, vstřelil dva góly!

Lafata svým výkonem potvrdil, proč je nejdražším hráčem fantasy. Narozdíl od Lafaty si v úvodním zápase proti Mladé Boleslavi nezahraje příbramský záložník Aziz Al Mašán. Záložník Středočechů obdržel v posledním zápase minulé sezóny červenou kartu a stopka se mu automaticky převedla do nového ročníku. Aziz si svou premiéru v novém ročníku Gambrinus ligy odbude až ve druhém kole, kdy se Příbram střetne s mistrovskou Plzní.

Boleslav nastoupí proti Příbrami bez obránce RosyBývalý hráč Teplic, který přišel do Boleslavi během letošního léta si v přípravném zápase proti Varnsdorfu přetrhl achillovku, musel na operaci a bude minimálně půl roku mimo hru.

Baroš odešel do Turecka, Svěrkoš doléčuje zraněníSmutná zpráva pro fanoušky Baníku Ostrava. Ostravský miláček Milan Baroš podepsal roční kontrakt s Tureckým Antalyasporem. Bývalého reprezentanta tedy minimálně v letošní sezóně na Bazalech neuvidíme. Jednatřicetiletý útočník pomohl Baníku pěti góly k záchraně v nejvyšší lize. Václav Svěrkoš, od kterého si na Bazalaceh slibují góly, nebude v úvodních zápasech sezóny hrát. Ostravského hráče stále trápí operované koleno, které si poranil v minulé sezóně v utkání proti Spartě a v listopadu si zranění obnovil v souboji proti Slovácku.

TIP NA ÚTOK: Slovácko dalo v přípravě 28 gólů!Nemáte zatím ve svém fantasy týmu žádného střelce? Zkuste někoho z hráčů Slovácka. Moravané vstřelili v přípravě 28 branek. Ondřejka a Kerbr skórovali celkem pětkrát. Pozadu nezůstal ani kapitán Došek, který zaznamenal 4 góly! Tři zásahy si připsal talentovaný Haša.

Ve výborné formě hraje i Daniel Kolář. Ve druhém předkole Ligy mistrů, ve kterém zvítězila Plzeň nad Željezničarem Sarajevo 4:3 vsítíl sedmadvacetiletý záložník dva góly. Zařadíte jej do svého fantasy týmu?

Reklama

Související témata: