Hlavní obsah

Zkazili jsme si to sami, litoval Štajner po debutu za Boleslav

Mladá Boleslav

Pouze vlastní chybou přišli fotbalisté Mladé Boleslavi o domácí výhru nad Příbramí. Tak hovořil po remíze 1:1 Jiří Štajner, jenž za domácí tým nastoupil v dohrávce úvodního kola poprvé po letním příchodu z Liberce.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jiří Štajner v dresu Mladé Boleslavi.

Článek

"Určitě to je nevydařená premiéra, ale zkazili jsme si to sami. Po vlastní standardní situace jsme dostali vyrovnávací gól, když už jsme před tím mohli mít zápas ve vlastních rukou," řekl Štajner po utkání novinářům.

"Nás to provází celou dobu i v přípravě, že z naší standardky soupeř chodil do brejků. Dneska jsme z toho bohužel dostali i gól," připomněl ofenzivní univerzál trefu příbramského debutanta Švancary z 83. minuty.

Boleslavský favorit podle něj v prvním soutěžním utkání v sezoně nebyl zcela jistý. "Ze začátku to bylo takové nervózní, protože tlak na nás byl asi velký a bylo to jiné, než když jsme hráli v přípravě. Na druhou stranu jsme měli v prvním poločase dvě tři gólové šance, které jsme měli proměnit," konstatoval Štajner.

Domácí remíza s Příbramí je pro něj zklamáním. "Dneska by počítaly se třemi body asi i jiné mančafty. Pro nás je to určitě ztráta. První kolo je vždy o tom, jak na tom jste, ale dneska jsme si to zremizovali sami," uvedl sedmatřicetiletý fotbalista.

V prvním poločase mířil hlavou nad branku, po změně stran zase trefil po kličce brankáři Hruškovi jen boční sít. Ani po fyzické stránce se necítil nejlépe. "Nebylo to úplně ono, hlavně v tom vedru. Je to těžké běhat a pořádně se nabízet devadesát minut, přece jen člověk musí trochu odpočívat," dodal člen Klubu ligových kanonýrů.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články