Hlavní obsah

FANTASY: Zelenkovi se vstup do nové sezóny nevydařil! Michal Hrdlička se ujímá vedení

Michal Hrdlička

I v novém ročníku Fantasy fotbalu pro vás máme připraveny duely známých osobností. Těšit se můžete na nové persony ve VIP lize, kam přibyli další sportovci a také sportovní komentátoři. Tradiční dvojice Luděk Zelenka a Michal Hrdlička svedla boj i na startu nového ligového ročníku a znovu byl úspěšnější televizní komentátor.

Michal Hrdlička jde opět do vedení!

Článek

"Hezký den všem fantasy trenérům, kteří stejně jako já bilancují úvodní ligové kolo. Já jsem spokojen nejen s tím, že jsem porazil Luďka Zelenku (s tím se počítalo), ale hřeje mě i fakt, že jsem byl nejsilnější z celé VIP miniligy.

Souboje se Zelenkou jsou opravdu až příliš jednostranné a vše nasvědčuje tomu, že to tak bude vypadat v průběhu celé sezóny. Mně tentokrát body vystřílel Václav Kadlec, který mi jako kapitán přinesl dvacet bodů.

Přitom původně jsem měl v sestavě Davida Lafatu, jehož omilostnění jsem zprvu považoval za hotovou věc. Těsně před zasednutím disciplinární komise se však ke mně dostala informace, že mu trest prominut nebude a nasadil jsem Kadlece. Nakonec bylo všechno podle původních prognóz, ale bylo to de facto jedno, protože oba hráči zaknihovali stejný počet bodů.

Potěšili i fotbalisté Plzně Darida a Kozáčik, naopak víc jsem čekal od Štajnera. Nejvíc si vyčítám nasazení Pauschka a Vacka, kteří se v sestavě Sparty neobjevili. Na druhou stranu nestáli moc peněz. Pro příště jsem ale zase moudřejší a doufám, že budu atakovat vyšší bodovou hranici.

Zelí tedy hned po prvním kole prohrává a je pod obrovským tlakem. Ale přiznejme si, kdo z nás čekal něco jiného?"

Reklama

Související témata: