Hlavní obsah

FANTASY: Hubníkovo selhání připravilo Luďka Zelenku o cennou výhru

Michal Hrdlička porazil hned na úvod prvního kola Fantasy ligy Luďka Zelenku a dostal se tak do jednobrankového vedení. Kde jsou hlavní příčiny Zelenkovy prohry, kdo zklamal a kteří hráči přinesli Luďkovi body?

Sestava Luďka Zelenky pro 1.kolo Gambrinus ligy

Článek

"Hezký den všem trenérům, i já se připojuji s hodnocením své sestavy z 1. kola. Kdybych se měl vyjádřit stručně, tak musím říct, že jsem spokojený! Získal jsem 57 bodů, což je slušný počin. Vím, že jsem udělal některé chyby a díky nim ztratil 5 bodů na Michal Hrdličku, který se za to do mě opět nevybíravě pustil, ale to mi nevadí! Není to velká ztráta a rozhodně ještě budu bojovat, protože tady nejde o výhry v bitvách, jde o to vyhrát válku. Jednotlivá kola a vítězství v nich nic neznamenají, konečný součet se počítá, protože jsme všichni začali v prvním kole a Michal už jen těžko uspěje s výmluvami, které si nacvičil na jaře.

Vyhořel jsem v defenzívě

Celkově jsem vyhořel hlavně v defenzívě, protože mě zklamaly týmy, kterým jsem věřil, že neinkasují. Bortel i Božič mi přinesli jen tři body a Jihlavský Kopic díky čtyřce od Sparty dokonce „přispěl" mínus jedničkou.

V záloze jsem tipnul start Štěpána, který se nekonal a „nezklamal" ani Ljevakovič, který pokračuje v loňském rekordním trendu a hned v prvním kole inkasoval žlutou kartu. Nepovedl se ani kapitán Hubník, který ve třech velkých šancích zklamal. Tady je i vidět, jak je úzká hranice mezi úspěchem a neúspěchem. Kdyby totiž Hubník dal aspoň gól, tak mám o šest bodů víc a Hrdla má teď hlavu v dlaních.

Ale nic, to je život. Co se určitě povedlo, je brankář Špit, plzeňský špílmachr Kolář, ale hlavně teplická hvězda Litsingi, který letos dost pravděpodobně bude hvězdou ligy a tedy i velmi obsazovaným hráčem ve Fantasy lize.

Michal na mě získal v prvním kole pět bodů, ale to nic není, příště to hned smáznu!"

Reklama

Související témata: