Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka prokletí nezlomil a prohrál i v druhém kole Fantasy ligy!

Praha

Další kolo Fantasy ligy je za námi a my vám přinášíme tradiční ohlédnutí za tím, jak celé kolo viděly dvě celebrity z naší V.I.P. ligy. Ve druhém kole opět zvítězil Michal Hrdlička a upevnil si tak vedení. Kde jsou hlavní příčiny jeho úspěchu a kde naopak tkví příčiny neúspěchu Luďka Zelenky, se dozvíte z následujících řádků.

Michal Hrdlička navýšil náskok v čele V.I.P. ligy!

Článek

"Krásný den všem hráčům a trenérům. Nevím jak začít. Druhé kolo a druhá prohra s Hrdlou. Hnus. Získal jsem 47 bodů, což není málo, ale musím uznat, že Michal to tentokrát trefil skvěle. Já bohužel z nedostatku času nezjišťoval informace až do posledního dne, proto jsem měl v sestavě dvě tradiční opory svých týmu, Doška s Kolářem, kteří do zápasů druhého kola vůbec nenastoupili. Kolář byl šetřen na předkolo Ligy Mistrů a Libor Došek si na předzápasovém tréninku vážně poranil koleno a bude delší čas mimo. A to jsem ho měl za kapitána!

Moji kluci prostě nedávají góly

Už po tomto výčtu je znát, že se mi smůla i nadále lepí na paty. Obrana vysloveně zklamala, nikdo z defenzivních hráčů neudržel čisté konto! Ještě klika, že brněnský brankář Hladký asistoval u vstřeleného gólu a přispěl tak sedmi body. V záloze byla jasná trefa Berger a v útoku Rabušic. Jinak moji kluci prostě nedávají góly, jako bych na ně svou volbou do sestavy uvalil jakousi kletbu!

Na Hrdlu ztrácím 22 bodů, což není nic strašného, ale už musím konečně něco trefit. Michal je naopak neuvěřitelnej štěsťák, dost se divím, že neměl v sestavě Zbyňďu Pospěcha, haluzák.

Dnes večer budu dělat sestavu na třetí kolo, ale zřejmě v ní ještě v pátek udělám nějaké změny, podle toho jak dopadnou předkola do evropských pohárů. Strategii mám, myslím, nastavenou dobře, jde jen o to, trefit ty správné hráče a vám trenérům, a speciálně Michalovi Hrdličkovi, asi nemusím říkat, že je to hodně o štěstí!"

Jak svou výhru hodnotí Michal Hrdlička?

"Zdravím fotbalové nadšence. Ve druhém kole jsem nasbíral méně bodů než v tom prvním, přesto v souboji s Luďkem Zelenkou opět na celé čáře vítězím. Proto vás žádám, až se budete inspirovat u skládání jedenáctky na další kolo, do jeho týmu ani nenahlížejte!

A co víc, ještě jsem v průběžném vedení celé V.I.P. ligy, takže spokojenost. Tentokrát mě nejvíc potěšili útočníci Markovič a Rabušic. Pásku jsem ale navlékl Lafatovi a tomu to zrovna nevyšlo. Své si odvedli i Hušbauer  a Darida. Víc jsem čekal od borců z defenzívy Liberce - Kováře a Kováče. Zklamali i zadáci Pernica a Nhamoinesu, Petržela chyběl v základu.

V příštím dějství bych rád atakoval hranici 70 bodů. Opřu se o hráče Plzně a Jablonce, nad zbytkem se vznáší otazník. Uvidíme jaká bude reakce Zelího, jestli vůbec nějaká přijde. Na jeho místě bych radši strčil hlavu do písku. Teď probíhá poslední turnus jeho fotbalového kempu pro děti a co mám zprávy, tak i ti prckové se mu posmívají."

Reklama

Související témata: