Hlavní obsah

FANTASY: Tajemství úspěchu Michala Hrdličky? Patentovaný kalkulátor!

Praha

Nestačili jsme pořádně zhodnotit uplynulé kolo Fantasy ligy a už tu máme další! V plném proudu je i V.I.P. liga, které zatím vévodí Michal Hrdlička. Špatně si ale nevede ani Tomáš Borek či Petr Švancara. Pojďme se nyní podívat, jakou sestavu sestavil do dalšího boje Michal Hrdlička.

Michal Hrdlička věří v další vítězství svého týmu

Článek

"Pátek se blíží a adrenalin stoupá - třetí kolo klepe na dveře! Luďka Zelenku už pošetřím, protože má alespoň špetku soudnosti a uznal, že jsem zkrátka o parník lepší než on. Rozhodně ale neusínám, hodlám dál precizně pracovat se statistickými informacemi a pomocí patentovaného kalkulátoru vládnout V.I.P. lize.

Blažek v zápase se Znojmem kapitulovat nebude

Pojďme tedy odkrýt karty na další kolo a začneme pěkně odzadu. V bráně Blažek, na gólmana mi nezbylo moc peněz a veterán z Jihlavy je v duelu se Znojmem dobrá volba. Opět hraju odvážně - jak jinak - tedy na tři beky. V obranné linii mám borce, kteří patří mezi šest zadáků s největším počtem získaných bodů - Procházka, Limberský, Nivaldo.

V záloze opět dávám šanci Petrželovi, sice hraje v základu předkolo Ligy mistrů, ale za ty peníze se mi zkrátka vyplatí i kdyby neměl hrát od začátku. Litsingi nasbíral ve dvou kolech devatenáct bodů - to je ze všech středopolařů nejvíc! Hušbauer zaknihoval jen o bodík méně a Masopust by se proti nováčkovi mohl prosadit.

Kadlec má formu, proto mu patří kapitánská páska

Na špici úřaduje triumvirát Kadlec-Švancara-Rabušic. Sparťan Kadlec se v Brně trefil i v posledním vzájemném zápase a na začátku sezóny má velmi slušnou formu - patří mu kapitánská páska. Švancara má sice problémy s rukou, ale měl by nastoupit. Na Bohemce se mu bude hrát dobře. Klokani jsou v hluboké krizi, dvakrát dostali bůra a Příbram nehraje vůbec špatně. Rabušic mě mile potěšil v minulém kole se Slávií. Ve dvou zápasech dal tři góly a já věřím, že se mu bude střelecky dařit i v prestižním zápase v Mladé Boleslavi.

Když mi bude přát štěstí, mohl bych překonat své letošní maximum a vyšplhat se někam k 70 bodům. Zelímu přeju, ať přehoupně aspoň třicetibodovou hranici, to by pro něj byl obrovský úspěch. Všem ostatním good luck a u zápasů Boheminas 1905 - Příbram a Brno - Sparta, které budu komentovat, se na vás těším!"

Reklama

Související témata: