Hlavní obsah

FANTASY: Gólů padá více než v minulé sezóně. Luděk Zelenka zůstává u ofenzivního rozestavení 3-4-3

Luděk Zelenka po dvou prohraných kolech doufá v první výhru! Opět sází na hru se třemi útočníky a třemi obránci. Důležité body by měli přinést hráči Jablonce, Plzně a Sparty! Jací další fotbalisté doplní jeho jedenáctku, se dozvíte v následujících řádcích!

Luděk vyráží do boje 3. kola Fantasy ligy

Článek

"Základem pro utváření sestavy na třetí kolo je rozestavení 3-4-3. Obránci u nás moc gólů nedávají a čisté konto, které je prakticky jediným bodovým aktivem pro beky, udržely jen tři týmy! Proto raději beru ofenzivnější hráče, kteří se dostanou na dostřel soupeřovy svatyně, protože se mi zdá, že gólů padá o něco víc než v loňském roce.

Jablonec v zápase se Slováckem neinkasuje

V brance dostal důvěru veterán Špit, jenž si v Jablonci opět vydobyl post jedničky a v domácím zápase se Slováckem očekávám čisté konto. I proto je pilířem mé obrany Beneš, navíc hráč, který je nebezpečný při standardkách. Klokan Kalina bude určitě hrát a střelecky se prosadil ve druhém kole na rozdíl od slávisty Bortela.

Záložní řadu jsem složil z hvězd, které jsou ve svých týmech tahouny. Sparťan Hušbauer si ve velké letenské konkurenci vybojoval jisté místo v základu a je pravidelně ve výrazně plusových hodnotách. Koloušek v Jihlavě sice řídí hru, ale do zakončení se moc nedostane. V jeho případě sázím na standardky a přesné centry, který by měl zejména Šimonek využít. Darida je reprezentant a v současnosti asi nejlepší hráč ligy. Má obrovský akční rádius a ve finální fázi umí zachovat chladnou hlavu. Vaněk je velice kreativní a skvěle doplňuje Hubníka na hrotu. První dvě kola mu sice nevyšla, ale proti Slovácku mu natolik věřím, že jsem mu navlékl i kapitánskou pásku.

Chramosta je útočník budoucnosti

Útok je nejdůležitější částí mé sestavy, mohu tam hodně získat i ztratit. Chramosta je forvard budoucnosti, který v úvodu sezóny zatím pálí šance jako na běžícím pásu, ale se Slovanem to zlomí, snad mu dá Minář ještě šanci. V Plzni je otázkou, kdo na hrotu nastoupí, ale vidím to na Tecla, jenž by v rozjetém mužstvu mohl zúročit svůj čich na góly! Nakonec jsem si nechal Davida Lafatu, který se trefí vždy, když ho do sestavy nezařadím. Tak snad to prokletí zlomí v Brně, kde bude chtít odčinit loňské vyloučení a porážku, která Spartu zřejmě připravila o titul.

Nekoukám na to, koho do sestavy volil Michal Hrdlička nebo kamarádi z VIP Ligy, soustředím se hlavně na sebe a věřím si!"

Reklama

Související témata: