Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka jednoznačně věří hráčům Sparty!

Praha

Náskok Michala Hrdličky se už navýšil na tři body! Luděk Zelenka začíná bít na poplach! Pokud nezvítězí ani ve čtvrtém kole, bude se mu náskok komentátorského kolegy velmi těžko dohánět. Jaká sestava má Luďkovi přinést vytouženou první výhru?

Luděk Zelenka vyráží do dalšího tuhého boje.

Článek

"Krásný den všem hráčům Fantasy ligy. Naše nejvyšší soutěž letí závratným tempem a mám radost z toho, kolik padá gólů a kolik vám to přináší bodů. Škoda, že mně se to zatím vyhýbá, ale snad jsem v tom následujícím kole vybral konečně borce, které psychicky tolik nezatíží ten pocit zodpovědnosti, že pokud se náhodou trefí, tak tím přinesou požadovanou porci bodů i mně a v tabulce VIP ligy vyletím směrem vzhůru.

Vrba míchá se sestavou

V tomto kole jednoznačně věřím hráčům Sparty, Příbrami, Liberce a Plzně, tam počítám se třemi body, a tím i s nějakou tou vstřelenou brankou. Jediné, co je složitější u mistrovského týmu, že trenér Vrba hodně míchá sestavou a vzhledem k tomu, že už v úterý musím odevzdat svou sestavu, tedy ještě před pohárovou odvetou, tak mohu jen tipovat, na koho charizmatický kouč ukáže v neděli ve Znojmě.

V brance snad prvně sázím na Vaclíka, protože Sparta od Bohemky gól nedostane! I proto Holek, který jen těžko udělá něco dopředu, ale vzadu je to jistota a nepočítám ani se žlutou kartou. K němu dávám olomouckého Vidličku, který je levný, a navíc ho čeká premiéra před domácím publikem, a reprezentanta Limberského, který v lize přebírá po nehrajícím Horváthovi kapitánskou pásku.

Hušbauer začal sezónu ve skvělé formě

Záloha je pětičlenná a prim v ní hraje kapitán Hušbauer, který má v probíhajícím ročníku výborná čísla. Vedle něj mám Bergera, který se stává dvorním nahrávačem Zbyňka Pospěcha, ale umí i sám zakončit. Azíz byl černým koněm na jaře, teď je to zatím horší, ale s Brnem zabere. Rajtoral, který hrál minule skvěle, bude snad v základu a stejné je to i u Šurala, který se po zranění teprve dostává do pohody. S Jihlavou by to ale pod Ještědem mělo vyjít, proto jsem volil ofenzivní vozbu právě z hráčů Liberce. Na hrotu je nejdražší hráč ligy, třináctimiliónový Rabušic a neméně produktivní Wágner, u kterého je ale taky možnost, že bude ve Znojmě odpočívat.

Snad mi tito chlapci pomohou zavřít Panu Velkohubému pusu."

Reklama

Související témata: