Hlavní obsah

FANTASY: Hrdlička věří hráčům Sparty, Boleslavi a Dukly. Kapitánskou pásku dostal Lafata

Michal Hrdlička

Po Luďkovi Zelenkovi odkrývá své karty i Michal Hrdlička, který v souboji zatím dominuje, nicméně se obává zvýšené formy svého protivníka. Ve 4. kole věří především hráčům Boleslavi, Dukly a Sparty. Kapitánskou pásku si vysloužil David Lafata.

Kapitánem týmu Michala Hrdličky je David Lafata!

Článek

"Zdravím všechny spolubojovníky ve Fantasy lize! Je tu další, už čtvrté kolo, a já bych rád zvýraznil svůj náskok nad Luďkem Zelenkou. Jeho předchozí nezdary dávám za vinu velké pracovní vytíženosti a nedostatku času na přípravu. Jeho věhlasné fotbalové kempy už skončily, takže počítám, že to teď bude složitější.

Zůstávám u hry na tři útočníky

I tentokrát zůstávám u rozestavení 3-4-3. A to i přesto, že jsem minule nebyl úplně spokojen, hodně věřím svým koním na hrotu. Lafata je kapitán, v Brně vyšel střelecky naprázdno, ale proti Bohemce už bude zase při chuti. Pospěch bude mít proti Slavii velkou snahu se prosadit a Rabušic s celým Libercem touží odčinit propadák z Boleslavi.

V záloze je Berger, který je ve slušné formě a zvedá se i Krejčí, který by už měl být zase produktivní. Hořava zřejmě po Horviho hattricku v poháru bude zase v základu a Rybalka musí nechat vzpomenout na své výkony z jarní části ligy.

Proti Slavii favorizuji Duklu

V obranném triumvirátu jsou dva borci z Mladé Boleslavi. Kysela i Fabián hráli proti Liberci výtečně, druhý jmenovaný se dokonce prosadil střelecky. Toto duo doplňuje Kováč, vůdce jinak spolehlivé defenzivy Slovanu. V bráně potom Rada z Dukly. Tu proti Slavii favorizuju, možná i s nulou.

Celkem mi z toho vychází, že bych se mohl přiblížit svému výsledku z minulého dějství. Nechci si dělat berličky, ale nejsem muzikant, abych pořád vyhrával a je mi jasné, že jednou asi moje porážka se Zelím přijde. Doufám, že ne teď. Hodně štěstí všem ostatním!"

Reklama

Související témata: