Hlavní obsah

FANTASY: Již tuto sobotu startuje Premier League! Už víte, jakou sestavu pošlete na trávník?

Minulý týden jsme vás informovali o jedné z novinek pro tuto sezónu, kterou jsme si pro vás připravili v podobě Fantasy Premier League. Jedna z nejlepších fotbalových lig světa odstartuje zápasem mezi Liverpoolem a Stokem. Už víte, které borce pošlete na trávník? Pokud ještě nemáte o své ideální jedenáctce jasno, přinášíme vám inspiraci, jak hvězdný tým sestavit.

Premier League startuje již tuto sobotu.

Článek

Nejlepší obranou se mohl v minulém ročníku pochlubit Manchester City, který se v prvním kole utká na domácím hřišti s Newcastlem, ten zakončil minulou sezónu na 16. místě. Ambiciózní Citizens by měli bez větších problémů v prvním zápase získat všechny tři body a pevně věříme, že se bude jednat o výhru s čistým kontem, proto stavíme do brány brankáře Harta.

Obranu bude dirigovat dvojice hráčů z Manchesteru. Lescott ze City a Smalling z United. Druhý jmenovaný bude s největší pravděpodobností zaskakovat za zraněného Rafaela, který nedohrál duel proti Wiganu.

Pro Manchester United začíná nová éra

Záložní řada je poskládána z hráčů Tottenhamu, Chelsea a Manchesteru. Po odchodu legendárního trenéra Fergusona začíná pro Rudé ďábly nová éra, na kterou jsou příznivci anglického fotbalu velmi zvědavi. O výhře svěřenců kouče Davida Moyese na hřišti Swansea však rozhodně nepochybujeme.

Středovou řadu zdobí rychlý Gareth Bale, jeden z nejlepších hráčů uplynulé sezóny Premier League, který se stal třetím nejlepší střelcem anglické nejvyšší soutěže. Na druhém kraji zálohy bude operovat technicky nadaný Eden Hazard, jenž se stal druhým nejpilnějším gólovým nahrávačem sezóny. Ve středu zálohy bude řídit hru jeden z nejlepších hráčů Manchesteru United Michael Carrick a spolu s ním v přípravě výborně hrající Ramires z Chelsea.

S kapitánskou páskou Van Persie

Prvním útočným hrotem je nejlepší střelec uplynulého ročníku Robin van Persie, který nastřílel 26 gólů! Formu potvrdil i v zápase proti Wiganu, který sestřelil dvěma brankami, a rozhodl tak o vítězi Community Shield, proto mu dáváme kapitánskou pásku na ruku a věříme v gólový příděl do sítě Swansea. Druhým forvardem je pak Daniel Sturridge.

Ideální sestavu podle redakce Fantasy již znáte! Jakým týmům věříte vy a jaké hráče pošlete v prvním kole na hřiště?

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice