Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička věří ve výhru Plzně! Důvěru dává Limberskému s Horváthem

Michal Hrdlička

Páté kolo Fantasy ligy nabídne atraktivní duel o čelo tabulky. Utkají se proti sobě fotbalisté Sparty a Plzně. I proto není skládání sestavy pro aktuální kolo jednoduché. Jak se s nelehkým úkolem vypořádal Michal Hrdlička se dozvíte na následujících řádcích.

Sestava Michala Hrdličky pro 5.kolo Fantasy ligy

Článek

"Opět zdravím všechny fotbalové nadšence a virtuální kouče. Prozatimní suverénní vedení (4:0) nad Luďkem Zelenkou mě neuspává, naopak, chci nadále vítězit. Proto doufám, že i páté kolo pro mě bude úspěšné. Musím ale říct, že jedenáctka se mi tentokrát neskládala vůbec lehce.

Limberský s Horváthem mají v bitvách proti Spartě velkou chuť

V tomto kole na sebe totiž narážejí Plzeň a Sparta. Většinou sázím na hráče obou těchto mužstev. Teď se přikláním na stranu Viktorie, která je z mého pohledu v daleko lepší formě a pohodě, byť se v posledním kole trápila. Z jejího mužstva stavím Limberského a Horvátha – dva borce, kteří mají v bitvách proti svému bývalému zaměstnavateli obvykle velkou chuť.

Dále věřím Mladé Boleslavi a Jablonci. Severočechy zastupují brankář Špit a v ofenzívě Piták s Hubníkem. Důvěra v beky Mladé Boleslavi se mi vyplatila v minulém kole, proto dávám opět šanci Fabiánovi. Směrem dopředu by mohl „divočit" Štajner a konečně taky Chramosta.

Slavia potvrdí formu a Teplice porazí

Můj výběr vzadu doplňují Marek z Jihlavy a klokan Kalina. Ten má hodně ofenzivní choutky a Bohemka by v Ďolíčku mohla zase bodovat. Kapitán Slavie Kisel – to je sázka na jistotu. Sešívaní by měli navázat na první vítězství v sezóně z Julisky.

Vidím to tak, že jsem namixoval jedenáctku, která by měla na Zelího stačit. To s přehledem. Vždyť ten ještě nic nepředvedl. Na druhou stranu si nejsem jist, zda dokážu napodobit svůj výsledek z minulého kola. Tentokrát to opravdu nebylo jednoduché. Uvidíme. Držím palce."

Podaří se Spartě v Plzni vstřelit branku?
ANO
51,8 %
NE
48,2 %
Celkem hlasovalo 3568 čtenářů.

Reklama

Související témata: