Hlavní obsah

FANTASY: Premier League startuje v sobotu! Nezapomeňte vyslat do boje svoji jedenáctku!

Již jsme vám představili ideální jedenáctku pro 1. kolo Fantasy Premier League podle redakce Fantasy. Nyní vám přinášíme pohled na ideální jedenáctku uplynulé sezóny Premier League podle anglických novinářů. Jedenáctka byla sestavena na základě hodnocení výkonnosti hráčů ve všech zápasech Premier League.

Nejlépe hodnocení hráči uplynulé sezony Premier LEague.

Článek

Branku hájí Simon Mignolet, který minulou sezonu odchytal v dresu Sunderlandu. Pro letošní sezonu se můžeme na Simona těšit v dresu Liverpoolu. Mignolet v minulé sezóně odchytal jedenáct zápasů s čistým kontem a není žádným překvapením, že se stal prvním belgickým hráčem hájící barvy Liverpoolu.

Nejméně branek obdržel Manchester City

Do obranné řady se nedostal překvapivě ani jeden hráč z Manchesteru City, který obdržel v uplynulém ročníku nejméně branek. Kvalitními výkony se prezentoval brazilský mladík Rafael, který se probojoval do základní sestavy Manchesteru United. Ve stoperské dvojici hrají Jan Vertonghen a Flores Chico. Nad startem Jana Vertonghena se ovšem vznáší otazník, jestli k prvnímu kolu nastoupí, jelikož si v přípravném zápase proti Sunderlandu poranil kotník.

Na krajích zálohy operují Bale a Cazorla, který se s 13 asistencemi stal čtvrtým, respektive pátým nejlepším nahrávačem anglické ligy. O vydařené sezóně Garetha Balea jsme se již zmiňovali, 21 vstřelených branek stačilo na třetí místo v tabulce střelců.

Konečně se dostáváme k útoku. Theo Walcott se dělí právě se spoluhráčem Cazorlou o čtvrté místo v počtu gólových asistencí. Své místo má v útoku i Robin van Persie, který si určitě najde cestu i do sestav mnoha Fantasy trenérů. Do ideální sestavy místo Sterlinga zařadili novináři Suáreze, ale na toho nám již nezbyly peníze, proto řadíme po bok Van Persieho Raheema Sterlinga, jakožto levnou alternativu namísto kontroverzního Suáreze.

Reklama

Související témata: