Hlavní obsah

Rozhodčímu jsem nenadával, brání se vyloučený Kisel a fanouškům se omlouvá

Praha

Kapitán pražské Slavie Karol Kisel prožívá po svém vyloučení v pondělním utkání proti Teplicím a následném debaklu 0:7 nejčernější chvíle v kariéře. Ostudný výsledek považuje za fotbalovou tragédii, která ho mrzí nejvíce kvůli fanouškům. Upozornil ale, že rozhodčímu Liboru Kovaříkovi před vyloučením nijak nenadával.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vyloučený Karol Kisel odchází do kabin.

Článek

"Chtěl bych se omluvit všem fanouškům Slavie. Pro mě osobně je to vůbec nejčernější den v mé fotbalové kariéře. Po takovém zápase ani nemůžete pořádně usnout," řekl Kisel pro klubový web.

Cítí prý stále obrovskou frustraci a zmar a těžko se mu hledají slova. "Stále se mi o tom hodně těžce mluví, proto se nechci v tuto chvíli pouštět do žádných obsáhlejších rozhovorů nebo analýz. V hlavě se mi momentálně honí spousta myšlenek. Na mluvení není čas, je potřeba spíše konat," uvedl Kisel.

"Je to fotbalová tragédie"

Proti Teplicím musel předčasně ze hřiště poté, co v polovině druhé půle dostal v krátkém sledu dvě žluté karty. Druhou za údajné nemístné protesty. "Co se týká červené karty, tak bych chtěl říci, že rozhodčímu jsem rozhodně nevynadal. Rozhodčí využil mé momentální frustrace na hřišti a vyloučil mě. To je vše, co bych k tomuto momentu řekl," uvedl kapitán Slavie.

Historický debakl ho mrzí hlavně vzhledem k příznivcům klubu. "Klobouk dolů před našimi fanoušky za jejich věrnost a oddanost. Něco takového si v žádném případě nezasloužili. Po celou dobu, co jsem ve Slavii, jsou naši fanoušci naprosto fantastičtí. O to více mě mrzí, že to takto dopadlo. Je to tragédie, nikoliv životní, ale fotbalová určitě," dodal Kisel.

Reklama

Související témata: