Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka prokletí neprolomil a prohrál popáté v řadě!

Luděk Zelenka, Michal Hrdlička

Luděkovi Zelenkovi se nepodařilo ani na pátý pokus porazit svého rivala. Smůlu přinesli Luďkovi především hráči Jablonce, za které mu byl odečten bod. A ani ostatní hráči se příliš nepředvedli, a proto se Luďek musel opět sklonit před svým sokem.

Ještě jedna výhra a Zelenka dostane kanára

Článek

"Tragédie. Ani v pátém kole jsem neotočil kormidlem dějin a opět jsem s Hrdlou prohrál. Přiznám se, že už ani nečtu jeho posměšné články, nějak mě to nenaplňuje. Trochu mi to přijde, že ať dá do sestavy kohokoli, tak je z toho minimálně asistence. Sbírá body i za náhradníky, velkým překvapením pro mě bylo, že měl v pátém kole v brance (stejně jako já) Špita! ´Skvělý´ výkon zkušeného brankáře jsem navíc podtrhl angažováním kolegy Beneše a naopak Hubník se jediný v ofenzivě neprosadil, takže za Jablonec jsem -1!

Procházka opět nezklamal

Co tedy bylo dobře, dá-li se to tak vůbec nazvat, když na celkový výsledek to nemělo vliv? V obraně nezklamal Procházka a díky asistenci v nastavení i Johana (4body), záloha se docela povedla, Štajny se skvěle trefil z trestňáku a nasbíral 9 bodů (Hrdla ho má pochopitelně za kapitána)!

Zbytek pole je průměr, Azíz měl moje céčko, ale na víc než osm bodů to nestačilo. Švanci nehrál, přesto má 4 body a o Hubníkovi už jsem mluvil. Zahustel se těsně před zápasem zranil, takže velká 0, stejná jakou mám na kontě vítězství.

Jsem trochu deprimovaný z mých „úspěchů", takže raději vyrážím do teplých krajin, psychicky si odpočinout a schovat se před českými fanoušky. Zítra vyšlu do boje sestavu na 6. kolo a budu doufat, že kolega Hrdlička taky někdy konečně vstane levou nohou."

V nové sezóně dělám hodnocení s úsměvem a rád

"Hodnocení se mi v nové sezóně dělá vždy dobře a s úsměvem, a to hned z několika důvodů. Za prvé můj souboj s Luďkem Zelenkou vyznívá jednoznačně v můj prospěch, teď už vedu 5:0, to je válec! Za další můžu být spokojený i s celkovým umístěním. Z celkového obrovského množství fantasy hráčů se držím v top 20 a je to odměnou za mou poctivou práci.

Tentokrát mi vyšla sázka na kapitána Štajnera, který mi přinesl celkem 18 bodů. Zelí ho měl taky, ale kapitány si vybírá dlouhodobě špatně. Přisuzuju to jeho špatné intuici a samozřejmě informovanosti. Podobně pozitivní bylo nasazení středopolařů Rybalky a Pitáka. Naopak nejhorší bylo nominování Špita. Kdo mohl čekat, že dostane od Znojma pět gólů? Já s tím rozhodně nepočítal. Hodně zklamal i Kisel, který byl vyloučen.

Vzadu přesvědčili Limberský a Šírl, naopak zápas nevyšel Fabiánovi. V poslední době mě tlačí bota v útoku. Forvardi Chramosta a Hubník dohromady za šest bodů, tady to potřebuju zlepšit. Dřív mě drželi nad vodou právě „hroťáci," teď je to bída.

Těším se na další kolo

Už teď se těším na další kolo, Zelí snad bude důstojnějším soupeřem. Nic víc k němu zatím nemám, sám si uvědomuje svou nebohost a proto se ani nepouští do svého tolik oblíbeného rýpání. Což je logické. Zachovám se kolegiálně a i jemu přeju hodně štěstí do dalšího kola."

Reklama