Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička atakuje první desítku Fantasy ligy! Jak to dělá?

Sportovnímu komentátorovi Michalu Hrdličkovi se ve Fantasy lize opravdu daří. Mezi téměř 50 000 hráči si drží dvanáctou pozici. Michal se rozhodl, že se s námi o recept na úspěch podělí a v krátkém přehledu nám představuje pět hráčů, kteří by rozhodně neměli ve vaší Fantasy sestavě chybět!

Tabulka nejúspěšnějších hráčů Fantasy

Článek

Josef Hušbauer

Na sparťanského záložníka sázím často a rád. Na záložníka je velmi produktivní, a to samozřejmě přináší spoustu bodů. Celkem už jich sám získal 36 a to z něj z tohoto pohledu dělá druhého nejlepšího středopolaře.

David Limberský

Plzeňský zadák je asi mým nejoblíbenějším obráncem. Je u něj jistota základní sestavy a na beka je hodně ofenzivně laděný. Viktoriáni navíc málo inkasují, to zase přináší spoustu plusových bodů.

David Lafata

V ofenzivě jsem nejčastěji volil právě Lafatu a donedávna taky jeho parťáka Kadlece. Ten už náš rybník opustil, a tak budu muset najít alternativu. Útočníci mi v posledních kolech radost nedělají, postupně zklamali Rabušic, Chramosta nebo Hubník. Příště zkusím Wágnera.

Jiří Štajner

Také v Boleslavi se to všechno točí kolem nestárnoucího Štajnera. Hodně ofenzivní hráč, který je ve Fantasy klasifikovaný jako záložník. Počítám, že v dalších kolech bude ještě produktivnější. V posledním dějství jsem ho měl jako kapitána. Odměna? 18 bodů.

Přemysl Kovář

Mezi brankáři jsem si ho oblíbil už v minulé sezóně. Ideálně mi vycházel v poměru cena-výkon. Letos už je dražší, ale důvěru mu dávám dál. Naposledy jsem tak neučinil, vsadil jsem na Špita a ten dostal pět kusů od Znojma.

Není to tak, že bych měl oblíbené hráče a ty stavěl na každé kolo. Hodně vycházím z aktuálního losu, většinou volím hráče, jejichž týmy hrají doma a jsou favorizované. Pak se snažím vycházet z aktuální formy jednotlivců. Skladba jedenáctky není jednoduchá, zaberete to dost času, ale když pak v pondělí bilancujete další triumf nad Zelenkou, tak si řeknete: Stojí to za to!

Reklama

Související témata: