Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka vyráží do dalšího boje a chce odvrátit kanára! Věří hráčům Teplic, Sparty a Liberce!

O duelu, který zatím vyznívá v neprospěch Luďka Zelenky, jsme vás již několikrát informovali. Nyní je tu šestý souboj a Zelenka odvrací kanára! Tým potáhne Hušbauer, který patří k nejlepším záložníkům probíhající sezóny Fantasy! O jaké další hráče je jeho sestava doplněna, se dozvíte v následujících řádcích.

Luděk Zelenka doufá v první vítězství.

Článek

"Hezký den všem účastníkům Fantasy ligy a velká gratulace a poklona zejména těm, kteří s námi jsou od prvního kola a po pátém mají více než 300 bodů. Já mezi ně nepatřím, protože koho já dám, tomu se nedaří. Zářným příkladem je v posledním kole Litsingi. Přestože Teplice v Edenu rozdrtily Slavii 7:0, on se do statistik vůbec nezapsal, přestože do tohoto duelu byl nejúspěšnějším hráčem týmu. Tak jsem na něj vsadil znovu!

Zůstávám u rozestavení 3-5-2

Opět volím rozestavení 3-5-2, i když mi to s ním nejde. V brance jsem chtěl dát šanci Špitovi, ale zřejmě dostane přednost Valeš, takže volím olomouckého Zlámala. V poli mám hlavně zástupce tří jasných favoritů na vítězství - Liberec, Teplice a Spartu!

Letenští hostí Příbram a očekávám střeleckou erupci dvojice Lafata, Hušbauer, které bude zdárně sekundovat, zatím pouze dvoumiliónový, Dočkal. Teplice zažily neuvěřitelnou noc v Edenu a ačkoliv se dá očekávat, že s Jihlavou to taková kanonáda nebude, přesto věřím ve vítězství a v nasazení Mahmutoviče, který coby střídající hráč zaznamenal hattrick do Černého branky. V záloze volím Litsingiho a do obrany zkouším Luftnera."

Sparta, Liberec a Teplice jsou jasnými favority

Libereckého favorita v zápase s Bohemkou zastupuje Kušnír, který bývá v domácím prostředí na své pravé straně hodně aktivní, a k němu dávám defenzivního kolegu Keliče, jenž sice ještě nedal letos gól, ale skoro v každém zápase se do šance dostane, jde jen o to trefit cíl. V záloze jsem po delším čase dal šanci Rybalkovi, který gólově Slovan táhne, trefil se v posledních dvou zápasech Severočechů.

Moji sestavu doplnil špílmachr z Julisky Berger. V Jihlavě sice nepředvedl nic oslnivého, ale v domácím prostředí věřím v úspěšnou spolupráci se Zbyňkem Pospěchem. Dukla doma naposledy vybouchla se Slavií a určitě to bude chtít i bez stopera Vorla odčinit.

Ať na to koukám zleva či zprava, tentokrát to nemá dveře a věřím, že konečně položím Michala Hrdličku na lopatky. Od zítra jsem sice na dovolené, ale o to větší čas budu mít na sledování informací ze zákulisí českých klubů, takže pokud něco bude, udělám klidně změnu v sestavě, a navíc o tom poinformuji i Vás!

Reklama

Související témata: