Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička Zelenkovi nic nedaruje! Šesté vítězství v řadě mají přinést hráči Dukly a Sparty!

Po Luďkovi Zelenkovi odkrývá karty i Michal Hrdlička. Věří taktéž ve výhry Teplic a Sparty, kapitánskou pásku svěřil do ruky Davidu Lafatovi. Tomu budou sekundovat hráči Dukly a Liberce.

Jedenáctka Michala Hrdličky vyráží do 6. kola Fantasy ligy.

Článek

"V šestém kole útočím na kanára, kterého můžu zasadit zuboženému Luďku Zelenkovi. Oslava jeho jubilejních 40. narozenin se už blíží a tak bych mu měl dát nějaký dárek. Ale vítězství ve Fantasy lize to rozhodně nebude, tady zkrátka neznám bratra!

Po delší době stavím mezi tyče Kováře

Po delší době jsem zase sáhl po brankáři Kovářovi, jehož Liberec by měl v souboji s Bohemkou zaknihovat čisté konto. V obranné trojici věřím Romerovi z Dukly a dvojici teplických zadáků Nivaldo, Krob. Oba ve Fantasy nasbírali po 26 bodech, a to je velmi slušné. Teplice by mohly navázat na impozantní výhru ze Slavie.

K ní by měl pomoci i Litsingi. Nejproduktivnější borec celé Fantasy ligy vyšel v Edenu paradoxně naprázdno, o to větší chuť bude mít doma s Jihlavou. Předpokládám, že Tepličtí budou mít letos dobrou sezónu. V záloze mi ještě kope Hušbauer a jeho parťák ze Sparty Krejčí. Kvarteto středopolařů doplňuje Berger. Dobře organizované Dukle se bude proti pomalejším boleslavským hráčům hrát dobře a tipuji její výhru.

V útoku mi to v poslední době nevycházelo. Proto jsem pečlivě volil výběr hráčů pro toto kolo. Rabušicovi se delší čas nedaří a svou smůlu by mohl prolomit s Vysočinou. Pospěch od svého "pokeru" do sítě Olomouce také mlčí a je na čase polít ho živou vodou. Kapitánskou pásku svěřuji Davidu Lafatovi. Ani jemu se v poslední době nedaří, ale nevěřím tomu, že by zapomněl dávat góly. Chytne se s Bohemkou?

Vyhnul jsem se hráčům Plzně

Tentokrát jsem se záměrně vyhnul hráčům Plzně. Na Slovácku to nebudou mít jednoduché, zvlášť s těžkým zápasem s Mariborem v nohách. Ale hlavně u Vrby těžko předpovídat, jakou sestavu na trávník pošle. Pravidelně totiž rotuje a tak jsem raději vynechal i sázku na Wágnera, se kterým jsem ještě na začátku týdne počítal.

Aktuálně se nacházím v čele V.I.P. ligy a v celkovém hodnocení na skvělém 12. místě. Když vezmu v potaz obrovskou a tolik početnou konkurenci, musím přiznat, že z toho mám velkou radost. Proto se snažím neusnout na vavřínech, ale co si budeme nalhávat. Fantasy liga je hodně i o štěstí. Snad bude přát i vám.

Reklama

Související témata: