Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepší jedenáctka Premier League stála pouhých 70 miliónů!

Druhé kolo Fantasy Premier League přineslo mnoho překvapení, tím největším byla porážka Manchesteru City na půdě nováčka z Cardiffu! Arsenal potvrdil stoupající formu a zvítězil na hřišti Fulhamu. Nováček mezi tyčemi Liverpoolu Minolet udržel podruhé v řadě čisté konto a pomohl k vítězství svého týmu nad Aston Villou. Pojďme se nyní podívat na ideální jedenáctku uplynulého kola, která vyšla na pouhých 70 miliónů.

Nejlepší jedenáctka druhého Fantasy kola Premier League.

Článek

Místo mezi tyčemi si vysloužil brankář Ben Foster, který svými skvělými zákroky podržel West Bromwich Albion v zápase na Evertonu. Ziskem dvanácti bodů se stal nejlepším hráčem uplynulého kola. Zároveň se stal prvním fotbalistou, který získal nejvíce bodů, ale žádný trenér ho nenasadil do sestavy! Ve druhém kole se dařilo i dalším brankářům, Mignoleta jsme již zmiňovali, dalším do party jsou Tim Howard z Evertonu, Petr Čech nebo David De Gea. Všichni si připsali za čistá konta 8 bodů.

Nejpopulárnějším hráčem Shawcross

Obraná řada je složena pouze ze tří obránců. Tím nejlepším je José Fonte ze Southamptonu, který vstřelil branku, ale na druhé straně nedokázal jedné obdržené brance zabránit, připsal si tedy 10 bodů. Jeho parťáky jsou Ryan Shawcross ze Stoke a José Enrique z Liverpoolu. Velkou kuriozitou je fakt, že Ryan Shawcross je jediný hráčem z nejlepší jedenáctky, který si našel místo v sestavě více než deseti procent hráčů Fantasy! Hned pět hráčů z ideální jedenáctky se neobjevilo v žádné ze sestav!

V záloze nenajdeme žádná zvučná jména. Nejúspěšnějším záložníkem je Giaccherini ze Sunderlandu, který si připsal 10 bodů. Gunnarsson Aron a Adam Charlie jsou dalšími záložníky, kteří si sice připsali 9 bodů, ale i přes svou nízkou cenu $4.7miliónu, respektive $6.5miliónu, si tuto dvojici hráčů nevybral žádný Fantasy hráč do své sestavy. Posledním do party je také hráč s nulovou oblíbeností - Robbie Brady z Hull City.

Nejdražším hráčem ideální jedenáctky je Podolski

Druhým nejpopulárnějším a zároveň nejdražším hráčem, který atakuje hranici deseti miliónů,  je Lukas Podolski, který si připsal 11 bodů za dvě branky. Druhým útočným hrotem je Fraizer Campbell, který díky dvěma přesným trefám dokonal obrat v zápase proti Manchesteru City a vysloužil si taktéž 11 bodů! Třetím útočníkem je Marouane Chamakh, který se do sestavy dostal díky nejnižší ceně. Útočníků, kteří vstřelili jednu branku, bylo samozřejmě více.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články