Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička nadělil Zelenkovi kanára, Luďkovi na výhru nestačilo ani 71 bodů

Luděk Zelenka, Michal Hrdlička

Luděk Zelenka získal v šestém kole Fantasy ligy velmi slušných 71 bodů, ani to ale na výhru nestačilo. Michal Hrdlička potvrdil perfektní formu a svého kolegu porazil o tři body. Jak hodnotí souboj oba aktéři?

Duelu jasně dominuje Michal Hrdlička.

Článek

Zelenka: Musím dohnat ztrátu ve VIP lize

"Se svým výkonem v šestém kole Fantasy ligy jsem téměř spokojený. 71 bodů je velice slušný počin a na většinu z vás by to stačilo. Ne tak na Michala Hrdličku, který je buď tak dobrej, nebo má neuvěřitelnou haluz. O tři body mě opět porazil, takže celkově vede už 6:0. Nedá se nic dělat, tahle hra už přestává mít náboj, takže se soustředím hlavně na to, dohnat ztrátu ve VIP lize. Pokud budu pokračovat v nastavené laťce ze 6. kola, tak by to šlo.

I tak jsem ale minulý týden zaváhal, a to dokonce v mém rodném Liberci. Hned dva hráči ze tří nenastoupili, z toho Rybalka nebyl na zápas vůbec k dispozici. To je samozřejmě moje chyba, tohle si mám prověřit, ale tady se musím trochu vymluvit. Od pondělka jsem totiž na dovolené a bez přístupu k internetu, takže nebylo jak zjistit změny v kádrech. A proč taky, mám přeci jen jiné myšlenky, i když mě to stálo výhru. Nebo například stačilo, aby Zlámal v závěru zápasu s Jabloncem neinkasoval a měl bych 75 bodů! Je to o štěstí a to zatím nemám, zato Hrdla mu asi šel naproti."

Velkou trefou bylo nasazení Hušbauera

"Big trefa byl kapitán Hušbauer, který skóroval a i díky čistému kontu přispěl dvaceti body. Gól mi dali i oba útočníci (Mahmutovič dva) a celkem z toho bylo 18 bodů. V záloze se ještě zaskvěli Litsingi (12 bodů) a Dočkal (7). V obraně jsem tentokrát věřil Slovanu, což se potvrdilo, ale to bych musel trefit nastoupivší kluky, takhle beru jen za Keliče slušných 6 bodů. Ostatní hráči odvedli průměrný výkon, což se projevilo i v bodovém zisku.

Celkově jsem spokojený s bodovým počinem, dodalo mi to sebevědomí a motivaci zabojovat o přední příčky v minilize. Hrdla ať si dělá, co chce, třeba taky někdy mine! Vám všem ať se daří a nezapomeňte, že už se nám brzy (1. září) rozjede i hokejová Fantasy Liga."

Hrdlička: Luďka jsem zostudil

"Pokračuji v nastoupeném trendu a také v šestém kole slavím triumf nad Luďkem Zelenkou. Zostudil jsem ho kanárem a na z poklidné dovolené ho v neděli večer vyrušil sms zprávou ve znění: Už krouží... Pochopitelně na ni nereagoval. Chudák jeho manželka, která má pobyt u moře jistě pokažený protivným a podrážděným vystupováním svého muže.

Šesté kolo bylo určitě bodově nadprůměrné, protože všichni favorité zvítězili. Z přesvědčivých výher se radovala Sparta, Teplice i Plzeň. Mých 74 získaných bodů není špatných, ale v tomto dějství jsem jich měl nasbírat ještě víc.

Mezi brankáři jsem si vybral Kováře a ten nezklamal. Z beků se mi nejvíc povedlo nasazení Romery, který se dokázal střelecky prosadit a zajistit mi tak deset bodů. Stejně dobře si vedl i Hušbauer, další stálice v mé sestavě. Ještě lépe na tom byl "Franta" Litsingi, nová hvězda ligy, která rozbouřila teplická Stínadla."

Vsadil jsem na jistotu a vyplatilo se

"Kapitánskou pásku jsem navlékl Lafatovi, což proti Příbrami byla taková sázka na jistotu. Tušil jsem, že aspoň jeden gól dá, a to se potvrdilo. Mohly být i dva, ale to se nepovedlo. Nasazení zbylých dvou forvardů mi zase nevyšlo. Rabušic i Pospěch vyšli naprázdno. Bohužel.

Celkem tedy 74 bodů, nadále vedoucí pozice ve VIP lize a v celkovém pořadí se držím v top 20. V posledních zápasech před repre pauzou odhaduji triumfy Sparty a Plzně, mám tušení, že by mohli vyhrát i Klokani. Sestavu na další kolo odkryji uprostřed týdne.

Závěrem přeji Luďku Zelenkovi šťastný návrat z dovolené a brzké nalezení hlubokých kanálů, skrz které se bude po obdržení kanára přemisťovat. Věděl jsem, že tento duel bude jednoznačnou záležitostí, ale až takhle? To jsem opravdu nečekal. Mládí vpřed!"

Reklama

Související témata: