Hlavní obsah

FANTASY: Michal Hrdlička mění rozestavení. Hraje jen na jednoho útočníka a sází na Mahmutoviče

Před reprezentační pauzou tu máme sedmé kolo Fantasy. Do dalšího boje vyráží i aktéři VIP ligy, kterou stále vede Michal Hrdlička. Sportovnímu moderátorovi se opravdu velmi daří, jelikož atakuje hranici 400 bodů a v sedmém kole ji překročí! Jakou jedenáctku posílá do boje tentokrát?

Do šestého kola Fantasy ligy vyráží Michal Hrdlička pouze s jedním útočníkem

Článek

"Při vedení 6:0 nad Luďkem Zelenkou se může zdát, že u mě dojde k jistému uspokojení, ale není to tak. Mám totiž spoustu další motivace. Především se chci v celkovém pořadí šplhat co nejvýš! Přiblížím se top ten v dalším kole? Doufám, že mi k tomu pomůže nové rozestavení, které využívám vůbec poprvé.

Mahmutovič má skvělou formu

Je to tak, po neúspěších mých útočníků z minulých kol jsem se rozhodl hrát pouze na jednoho. Bude jím Aidin Mahmutovič, který má skvělou formu a jeho rychlost by mohla na boleslavské zadáky platit. Pod ním bude operovat pětičlenná záloha, od které si slibuji nejvíc.

V té věřím Dočkalovi, jehož cena se stále pohybuje velmi nízko. Kope standardky a v Příbrami nastřelil tyč, teď už by mu to tam mohlo spadnout. Plzeňáci Hořava a Kovařík snad budou po odvetě v Mariboru v základní sestavě, tady to budu možná trochu měnit podle informací, které se ke mně dostanou, jak se bude zápas blížit.

Tipuji, že Bohemka v bitvě nováčků porazí Znojmo. V Ďolíčku bude jednou z ústředních postav Klokanů Moravec. Kopic se mi v poslední době líbí čím dál víc, ale schází mu větší produktivita, podobně jako celému Jablonci. V derby severočeského regionu smůlu prolomí.

Procházka se řadí mezi nejlepší obránce ligy

Do obrany stavím Nivalda, který hraje spíš v záloze a je levný. Šírl rozehrává přímé volné kopy a jeho levačka může vykouzlit minimálně asistenci. Procházka se dlouhodobě řadí mezi nejlépe hodnocené beky a nějakou tu standardku třeba zužitkuje i Švejdík, který už měl po rohu na hlavě míč několikrát. Vaclíkovi předpovídám vychytanou nulu.

Takhle na papíře to dává smysl, ale realita bývá mnohdy jiná. Pásku tentokrát dám Dočkalovi a budu doufat, že si v kanadském bodování zase polepší. Je to poslední kolo před reprezentační pauzou a já jsem přesvědčen, že v souboji se Zelím budu nadále stoprocentní."

Reklama

Související témata: