Hlavní obsah

FANTASY: Zelenka ví, že Hrdličku bodově nedotáhne! Hraje tak pouze o svou čest!

Praha

Sedmé kolo Fantasy ligy nabídne další porci zajímavých utkání. Situace v tabulce se hlavně na předních příčkách vyjasňuje, očekávaným lídrům Plzni a Spartě zdatně sekunduje Slovan Liberec a překvapivě také loni tragické Teplice. Proto se v sestavách Fantasy trenérů pravidelně objevují zástupci těchto týmů a sedmé kolo, díky losu, není u Luďka Zelenky ani Michala Hrdličky výjimkou.

Luděk Zelenka věří v první výhru

Článek

"Krásný den všem Fantasy trenérům. Fotbalová liga o víkendu zažije své sedmé pokračování a poté si chvilku oddychneme, protože následuje reprezentační pauza a v ní klíčová fáze kvalifikace o postup na MS do Brazílie.

Sparta vs. Baník? Jednoznačná záležitost!

Sparta hostí tápající Baník a já tady vidím jednoznačnou záležitost. Proto jsem povolal hned tři letenské ofenzivní hráče, shodou okolností ty samé jako v 6. kole. Dočkal, Hušbauer, Lafata. Minule mi dodali 34 bodů, tak uvidíme, jak jim to půjde proti Baníku. Hušbauer bude opět s kapitánskou páskou na paži.

Stejnou důvěru dávám i dalšímu pražskému týmu – Bohemce. Ta sice soupeře neničí drtivou ofenzivní silou, ale poctivá hra dozadu a nepropustná defenziva budou klíčovými atributy nedělní výhry nad Znojmem. Proto jsem letos poprvé povolal brankáře klokanů Jirku Havránka, stejně tak jako jeho kolegu do obrany Šírla, který velmi dobře podporuje útok. V záloze pak našel místo Jan Moravec, který se trefil i ve 4. kole na Letné.

Vrba po zápase v Mariboru změní základní jedenáctku

Třetím týmem, kterému stoprocentně věřím na zisk tří bodů,  je plzeňská Viktorka, která hostí Olomouc. Tam je ale hodně složité odhadnout sestavu, protože trenér Vrba po zápasu v Mariboru jistě výrazně změní základní jedenáctku. Já odhaduji, že v lize dostanou šanci dřívější tahouni záložní řady – Petržela a Kolář. Petržela se střídá s Rajtoralem a Kolda se teprve vrací po zdravotních problémech na hřiště. Oba mají obrovskou motivaci ukázat trenérovi, že pro příště by měli být volbou číslo jedna na daný post. V obraně Vrba zase tolik změn nedělá, takže já dávám nejdražšího beka – Procházku, který by se konečně mohl trefit.

Tříčlennou obranu doplnil mladík Jugas, který zazářil v domácím prostředí v předminulém kole, a na hrot jsem nemohl nedat k Lafatovi nejlepšího brejkového útočníka ligy, navíc s exkluzivní formou, teplického Mahmutoviče.V tomto kole jsem se vyhnul severočeskému derby Liberec - Jablonec, kde nečekám gólový boom, a stejně tak nevidím výnosné nákupy v domácích zápasech Jihlavy a Brna.

Na Hrdlu mi to asi stejně stačit nebude, ale to není podstatné, chci se dostat na 60 bodů!

Reklama