Hlavní obsah

Návrat obránce Ericha Brabce do Slavie zhatily požadavky Senice

Fotbalové Slavii nevyšla snaha přivést zpět do týmu bývalého kapitána Ericha Brabce. Na přestupu šestatřicetiletého stopera se klub nedokázal dohodnout se slovenskou Senicí, která požadovala hráčskou kompenzaci a odmítla finanční vypořádání. Generální ředitel Jaromír Šeterle ale potvrdil, že Slavia usiluje o svého bývalého záložníka Milana Černého.

Foto: Foto www.fksenica.eu

Obránce Erich Brabec s fanoušky Senice.

Článek

"O Erichovi jsme vážně uvažovali, bohužel jeho současný mateřský klub Senica za něj chtěla hráče Slavie ze základní sestavy a ti neměli zájem na Slovensko odejít. Finanční náhradu, kterou jsme Senici nabízeli, nechtěla přijmout," uvedl Šeterle, když odpovídal na otázky fanoušků na klubovém webu.

Naopak vrátit by se mohl slávistický odchovanec Milan Černý, který se snaží rozvázat smlouvu v Sivassporu. "O Milana Černého máme zájem, průběžně s ním mluvíme, chtěli bychom, aby se po ukončení svého angažmá v Turecku do Slavie vrátil," prohlásil Šeterle.

O pětadvacetiletého středopolaře však usiluje i pražská Dukla. "Kam má blíž, to nemohu posoudit, to je spíš otázka na něj. Od svých kolegů mám informace, že by se chtěl do Slavie vrátit," uvedl Šeterle.

Slavia se snaží o posílení kádru po nevydařeném úvodu ze sezóny, když v úvodních sedmi kolech nasbírala jen sedm bodů. Na testy v reprezentační pauze přišli anglický záložník Alban Bunjaku, nigerijský obránce Sergio Uyi a pravý bek Martin Sus z Vlašimi. S mužstvem se již déle připravuje i záložník Marek Jarolím, který ze Slavie odešel před čtyřmi lety.

Reklama

Související témata: