Hlavní obsah

FANTASY: Jakým hráčům byste se měli raději vyhnout?

Praha

Po reprezentační přestávce je tu opět další kolo fotbalové Fantasy! Michal Hrdlička přináší svůj pohled na hráče, kteří jsou podle jeho mínění zatím největším zklamáním dosavadního průběhu soutěže. Pokud chcete zvýšit svůj bodový účet, měli byste se následujícím fotbalistům raději vyhnout.

Tabulka nejpopulárnějších hráčů Fantasy!

Článek

Michal Bárta (Ostrava)

V této sezóně jednoznačně zklamání. Loni byl spolehlivý a často jsem ho do brány stavěl. Letos dostal už 18 branek a projevuje se to i na jeho ceně. Ta s každým kolem klesá. Začal na necelých sedmi miliónech, teď už ho pořídíte za 2.6. Proti Bohemians bych ho ale možná zkusil.

Jan Trousil (Slovácko)

Podobně jako Bárta i Trousil byl v minulé sezóně stálicí. Teď Slovácko pod jeho velením jen jednou udrželo čisté konto a celkem ve Fantasy nasbíral jen 10 bodů. Od zkušeného mazáka čekám zlepšení.

Azíz (Příbram)

Záložník v minulé sezoně vlétl do ligy z ničeho nic jako kometa a zasluhoval se o astronomické přísuny bodů. Teď je to slabota a i u něj se to projevilo na ceně. Na začátku patřil k nejdražším záložníkům, teď stojí jen něco přes pět miliónů a stejně si ho málokdo do sestavy dá.

Martin Fenin (Slavia)

Sliboval velký comeback na scénu, místo toho hrál jen dvakrát v základní sestavě a zejména pro příznivce Slavie to musí být velké zklamání. Ale podobně je na tom většina jeho spoluhráčů i z útoku. Obecně se mi správní útočníci v aktuální sezóně vybírají nějak těžko.

Myslím si, že ve Fantasy je správné odhadnout především vítězný tým a pak mít kliku na výběr jeho správných hráčů. Je logické, že mužstva, která prohrávajím, generují bodově nejslabší hráče. Je třeba se jich vyvarovat. Letos se těžko vybírají i hráči Plzně, kouč Vrba má totiž široký kádr a často sestavou míchá. Je těžké předvídat, který hráč dostane důvěru. Na to jsem letos doplatil už několikrát...

Reklama

Související témata: