Hlavní obsah

FANTASY: Litsingi opět zářil. Za devět kol přinesl hráčům Fantasy 81 bodů

Deváté kolo dopadlo docela úspěšně. Alespoň z pohledu těch, kteří věřili favoritům. Oblíbené jsou v poslední době Teplice a ani ty rozhodně nezklamaly. Navíc dokázaly vyhrát venku. Vůbec nejlepším hráčem celého kola byl se 14 body Matula, to je hodně slušný počin. Hned čtyři hráči Teplic se objevili mezi pěti nejlépe hodnocenými. Kromě Matuly ještě Litsingi (toho do sestavy dává každý druhý hráč Fantasy), Mahmutovič a Grigar. Žlutomodrou hegemonii narušil jen sparťan Jakub Brabec.

Nejužitečnější hráči 9. kola Fantasy ligy.

Článek

"Ti z vás, kteří vkládali své naděje do hráčů Zbrojovky, neprohloupili. Hned duo hráčů Pašek, Frejlach dosáhli na desetibodovou hranici. Na ní se dostal už jen Holzer z Baníku, který se velké popularitě mezi Fantasy hráči netěší. Aktuálně stojí pět miliónů a možná nad ním budu v dalším kole uvažovat (Ostrava hraje na hřišti Slovácka).

Lafatovi zápas nevyšel

Z populárních hráčů to v minulém kole vůbec nevyšlo Lafatovi, který svým trenérům přispěl jen třemi body. Lépe už udělali ti, kteří věřili jeho náhradníkovi Romanu Bednářovi. Ten hrál sice jen chviličku, ale stihl získat pět bodů, zejména díky své brance. Lepší to bylo s Hušbauerem, jenž je spolu s Litsingim nejproduktivnějším záložníkem Fantasy.

Dalším zklamáním tohoto kola byl Kováč, pro změnu nejpopulárnější obránce. Ten deváté dějství završil s nulou. Pokud se podíváme na nejhorší hráče uplynulého víkendu, zjistíme, že v minusových číslech se jich pohybovalo hned třináct. Úplně nejhůře (-2) na tom byli zadáci Kelič a Lüftner. Druhý jmenovaný byl dokonce vyloučen a jeho zisk je tak jedinou kaňkou na spanilé jízdě Teplic.

Tipy na další kolo pošle Luděk Zelenka, který je po tom posledním v laufu. Získal 68 bodů, přesto mi stále kouká na záda a je jasné, že to tak i skončí! Raději se tedy v půlce týdne podívejte na mou sestavu a čerpejte inspiraci tam."

Reklama

Související témata: