Hlavní obsah

FANTASY: Skryté diamanty, aneb Tipy na hodně bodů za málo peněz

Asi jste již zaznamenali, že jak se nám ve Fantasy postupem času zvyšují díky výkonům jednotlivých borců jejich ceny, začíná být každým kolem čím dál tím těžší sestavit váš tým snů pouze z nejlepších hráčů Gambrinus ligy. Možná by vám tak mohly přijít vhod tipy na fotbalisty s nižší hodnotou, kteří by mohli načerpat do vaší kasičky pořádnou porci bodů.

Jak vidíte ideální jedenáctku vy?

Článek

Martin Blaha - SK Sigma Olomouc

Olomoucký gólman se dostal v osmém kole poprvé v této sezóně nejvyšší soutěže do základní sestavy Hanáků. V tom minulém pak předvedl skvělý výkon, když udržel čisté konto a připsal si celkem 5 zákroků. Svým majitelům přinesl velmi solidních 8 bodů. Dodejme, že Sigma hraje v 10. kole doma s Brnem, a tak není vůbec nepravděpodobné, že by podobný počin nemohl zopakovat. Vzhledem k ceně, která činí pouhých 2,8 miliónu, pořídíte tohoto hráče skutečně za pověstnou hubičku.

Vlatimil Vidlička - SK Sigma Olomouc

Na Hanou míříme i v kategorii obránců. Bývalý pravý bek Teplic a Sparty si bez problémů vybojoval stejný post v základní sestavě Sigmy, kde pravidelně nastupuje. Vzhledem k tomu, že Olomouc inkasovala v prvních kolech letošní sezóny hodně gólů, nepřibývaly ani body na kontě tohoto zlínského rodáka. I proto se jeho cena stále drží na velmi přijatelné částce 3,3 miliónu. A jak už bylo zmiňováno výše, Sigma v minulém kole udržela nulu venku a tentýž záměr si určitě stanoví i pro domácí zápas se Zbrojovkou. Dvaatřicetiletý zadák představuje ideální volbu pro váš tým.

Marek Hanousek - FK Dukla Praha

Slávistický odchovanec nastartoval svou ligovou kariéru v dresu pražské Dukly a díky skvělým výkonům se následně probojoval do reprezentační jedenadvacítky. Posléze si jej vyhlédla Viktoria Plzeň, kde se i přes její nabitý kádr zabydlel vloni na podzim v základní sestavě. Pak ale následovalo těžké zranění kolena a tento univerzální středopolař strávil zbytek sezóny mimo fotbalové trávníky. Před dvěma týdny jej na hostování získal celek z Julisky a Marek se hned při prvním startu proti Brnu uvedl asistencí na druhý gól. V minulém kole proti Plzni nemohl s ohledem na dohodu klubů proti svému kmenovému týmu nastoupit, nicméně se dá očekávat, že v zápase proti Jablonci ho trenér Kozel vyšle na hřiště od první minuty. A když se podívám na výsledek z loňského jara, kdy Dukla doma Jablonec rozstřílela 5:1, je pro mě Hanousek za pouhých 5,6 mil. jasnou volbou.

Michael Rabušic - FC Slovan Liberec

Tento tip samozřejmě není objevením Ameriky, nicméně za situace, kdy se Rambo od třetího kola gólově neprosadil a jeho cena klesla na velmi přijatelných 7,4 mil., je zařazení tohoto reprezentačního útočníka do vašeho týmu téměř povinností. Jeho výkony totiž vůbec nejsou špatné a je jen otázkou času, kdy se mu podaří tuto sérii zlomit. A já si myslím, že ten čas nastane už nyní - domácí utkání s tápající Příbramí k tomu přímo vybízí.

Reklama

Související témata: