Hlavní obsah

FANTASY: Opět se hlásí fotbalová liga! Máme užitečné rady, koho zařadit do vašich sestav

Dlouhá, téměř třítýdenní prvoligová abstinence je u konce. Nyní je na čase se znovu zamyslet a vytvořit správnou jedenáctku pro další kolo. Favorité jsou jasní: Sparta a Plzeň. Jak se jim povede? A budou Teplice pokračovat ve spanilé jízdě i v Brně? Na tyto otázky se pokusí najít odpověď v pravidelném předzápasovém preview Michal Hrdlička.

Po dlouhé pauze je tu opět Fantasy fotbal!

Článek

"Na poslední otázku nemám vyhraněný názor. Ale ve vzduchu cítím, že to v Brně tak jednoznačné nebude. Přesto dva ´žluťáky´ v sestavě mám. Evergreeny  většiny Fantasy sestav, excelentního Litsingiho a nejlepšího kanonýra Mahmutoviče.

Opírám se o hráče největších favoritů!

Jinak se opírám především o borce největších favoritů. Trojlístek hráčů Plzně tvoří brankář Kozáčik a v poli pak reprezentanti Rajtoral a Procházka. Sparťanskou enklávu zastupují Lafata, Hušbauer a Dočkal. Autor vítězného gólu národního týmu v zápase s Bulharskem stojí jen 2 milióny a v sestavě být prostě musí. To je jako nekoupit nadupané nové cabrio za cenu ojetého combi. Z Lafaty jsem udělal kapitána, trefil se i za repre a předpokládám, že mu to tam spadne i za Spartu.

Do kompletní jedenáctky scházejí už jen tři jména a všechno jsou to obránci. Zawada z Baníku a duo Klokanů Šírl - Kalina. Bohemce v domácím utkání s Jihlavou předpovídám čisté konto, tak uvidíme, jestli se tyhle prognózy vyplní. Celkově bude zajímavé sledovat, jak si týmy po tak dlouhé pauze povedou. Viděl jsem i sestavu Luďka Zelenky, mého soka v minisouboji. Evidentně ode mě spoustu jmen okopíroval, ale nemohl tak učinit s celou jedenáctkou, takže tam je hodně bot. Věří třeba hráčům Příbrami, ale těm zatím nový impuls v podobě výměny trenéra nepomůže. Hodně štěstí."

Reklama

Související témata: