Hlavní obsah

FANTASY: Nejúspěšnějším hráčem 12. kola Fantasy ligy je Haris Harba

Máme za sebou 12. kolo a musíme konstatovat, že všichni trenéři, kteří se rozhodli nevsadit na hráče vedoucí čtyřky, udělali dobře. Týmy si to ve dvou šlágrech rozdaly o nejvyšší pozice, a přestože oba duely byly svou kvalitou vysoce nadstandardní, ve skvělé atmosféře moc gólů nepadlo a nikdo z hráčů logicky bodově nezazářil (vyjma brankáře Slavíka, který chytil Bakošovi penaltu a střelce Nivalda). Pohled na uplynulé kolo Gambrinus ligy nám nabízí vedoucí hráč VIP ligy Luděk Zelenka.

Nejproduktivnější hráči 12. kola Fantasy ligy.

Článek

"I já jsem se rozhodl nevsadit na žádného hráče z vedoucí čtveřice a tato sázka se mi vyplatila. Stejně tak mi vyšla sázka na ofenzívu Mladé Boleslavi, která rozebrala Brno pěti góly, trefili se všichni ofenzivní hráči a nejvíce bodů zaznamenal Jan Štohanzl. Vůbec nejlepším hráčem víkendu byl jihlavský Haris Harba, který dal dva góly a na jeden přihrál, získal 18 bodů a tímto počinem se celkově dostal už do nejlepší desítky soutěže!

Znojmo překvapivě porazilo Příbram

Velkým překvapením bylo vítězství Znojma, které dalo trojku Příbrami. Nejvýrazněji se na tom podílel Tomáš Okleštěk (16 bodů) a brankář Hrubý (14 bodů), který se blýskl chycenou penaltou. Naopak stoper Zápotočný jako exekutor pokutového kopu selhal a neudělal radost trenéru Čuhelovi a ani vám, kdo jste na něj vsadili (a že vás bylo 16%), za příbramského kapitána si odepisujete 3 body! Když už jsme u záporných čísel, tak je jasné, že největším propadákem bylo angažování brněnských defenzivních hráčů a také neúspěšných penaltových střelců Zápotočného a Bakoše.

Nejlepší hráče kola jste moc nesázeli, nejvyšší procento má jablonecký Kopic (11%), který získal 12 bodů a celkově je už na 3. místě. Lídři Litsingi a Hušbauer ve svých zápasech podali spíše průměrné výkony, přesto mají díky vyrovnané formě výrazný náskok. Můj zisk sedmdesáti bodů jen potvrdil mé výsostné postavení v rámci VIP ligy, ty tam jsou matné výkony z úvodu sezóny a jasně se ukazuje, že tato hra je sice hodně o štěstí, ale v dlouhodobém časovém horizontu se kvalita prosadí."

Reklama

Související témata: