Hlavní obsah

Příbram nehodlá se Spartou prohrát

PRAHA

Fotbalisté Sparty nastoupí v sobotu odpoledne k zápasu první ligy v Příbrami, kde v posledních letech hráli nerozhodně. Vedoucí tým soutěže osmkrát v řadě neprohrál a rád by v tom pokračoval. Trenér Jaroslav Hřebík měl po reprezentační pauze k dispozici celý tým vlastně až na pátečním tréninku, v Příbrami bude postrádat zraněného Pergla.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Ilustrační foto.

Článek

Příbramští těžce sbírají body pro záchranu. "Před dvojutkáním ve Zlíně a doma se Spartou jsme řekli, že musíme získat minimálně dva body. Rádi bychom ale čtyři a podle toho přistupujeme k utkání s lídrem tabulky. V první řadě nesmíme prohrát. Spartu máme přečtenou a víme, co od ní můžeme čekat," řekl Právu Daniel Drahokoupil, asistent příbramského kouče Tobiáše.

Okolnosti si vynutily změnu na postu brankáře. "Sňozík udělal ve Zlíně zbytečnou chybu, za niž dostal disciplinární trest a vysokou klubovou pokutu, jejíž výše je interní záležitostí," podotkl k Drahokoupil k víkendovému boxerskému úderu příbramského gólmana.

"Do branky půjde Pařízek. V sestavě řešíme jedinou otázku, zda s Mendym nastoupí v útoku Klesa nebo Huňa." Jako amatér se k Litavce vrací gólman Rudolf Skácel, který byl registrován ve Slavii i poté, co neúspěšně zkoušel štěstí v Brazílii. Zápas nebude rozhodovat nemocný sudí Bouše, ale jeho kolega Adámek.

Reklama

Související témata: