Hlavní obsah

Příbram by mohl posílit Zeman, už se zapojil do přípravy

Příbram

Fotbalisty Příbrami by mohl pro jaro posílit bývalý velký talent Martin Zeman ze Sparty, který na podzim hostoval na Slovensku v Senici. V Příbrami se v sobotu zapojil do přípravy, v průběhu které se rozhodne, zda ho středočeský celek angažuje.

Foto: Petr Horník, Právo

Martin Zeman v dresu pražské Sparty.

Článek

"Martina jsme chtěli už během podzimu, ale tenkrát nám to nevyšlo. Martin si musel dořešit své angažmá v Senici. Věřím, že bude pro nás posilou a zvýší konkurenci v naší záložní řadě. Martin byl jedním z největších talentů v celém českém fotbale, jeho výkony ve Spartě zajímaly nejednoho zahraničního zájemce a já bych si přál, aby se do formy vrátil právě u nás," řekl prezident příbramského klubu Jaroslav Starka.

Čtyřiadvacetiletý levý záložník byl považován za jeden z největších českých talentů. Mimo jiné se o něj zajímal PSV Eindhoven. Svou výkonnost však neudržel, vypadl ze sestavy Sparty a neprosadil se ani na hostováních v rakouské Admiře Wacker Mödling, Plzni a Senici. Na kontě má 63 ligových startů a čtyři branky.

"Martin je velmi rychlý a technický hráč a my věříme, že by se u nás mohl dostat do formy a jeho angažmá by mohlo prospět jak našemu klubu, tak i jemu samotnému. Vše záleží na něm a já bych si přál, aby se to povedlo," uvedl generální ředitel Příbrami Petr Větrovský.

Reklama

Související témata: