Hlavní obsah

Plzeňáci se v Turecku také cachtají v moři, podmínky mají perfektní

Antalya

První herní test na soustředění v Turecku zvládli a porazili ruský Perm 3:0. Ve čtvrtek čeká fotbalisty Viktorie Plzeň v Antalyi utkání s Atlantasem Klajpeda, což je úřadující vicemistr Litvy. Hlavní náplní českých šampiónů je však stále trénink. „Zatím je zde všechno perfektně připravené, máme příjemné prostředí, hezké hřiště i perfektní servis pro regeneraci a stravování,“ líčí na klubových stránkách záložník Jan Kovařík.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský útočník Stanislav Tecl si podmínky v Turecku pochvaluje...

Článek

Moře mají před očima, takže do vln už také hupsli. „Vím, že někteří kluci se byli po tréninku párkrát osvěžit v moři, já určitě ozkouším jeho teplotu v následujících dnech," těší se Jan Kovařík.

Viktoriáni jsou v Turecku od soboty a soustředění si jen pochvalují.

„Zatím celý pobyt i tréninky probíhají naprosto v pohodě, počasí nám přeje, nemáme si tedy na co stěžovat," libuje si také útočník Stanislav Tecl.

„V pondělí nás prověřil kvalitní ruský celek, výsledkově nám určitě zápas vyšel podle našich představ. Litevský soupeř je pro mě velká neznámá, jsem zvědavý, jak silný bude," dodává střelec Viktorie.

Soustředění je pomalu v polovině. „Připravenost na utkání ještě není optimální. Stále nabíráme fyzickou kondici, prozatím to není o individuální formě. Ale na druhou stranu jde o zápas, takže se určitě vyhecujeme a odehrajeme ho, jak nejlépe budeme umět," slibuje Tecl.

Plzeň se v turecké Antalyi po Klajpedě utká ještě s rakouskou Admirou Wacker. V únoru pak vyrazí na soustředění na Kypr.

Reklama

Související témata: