Hlavní obsah

Obránce Krob věří, že bude teplickou stálicí i na jaře

Teplice

Podzimní stálicí v sestavě teplických fotbalistů byl levý obránce Jan Krob. A podle průběhu zimní přípravy vše nasvědčuje tomu, že si své pevné místo zachová i pro jarní prvoligové boje. „V Teplicích je pořád dobrá parta a už se pomalu těšíme na jarní sezónu. Věřím, že budu týmu dál platný,“ řekl Krob pro Sport.cz.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Krob z Teplic (vlevo) a plzeňský záložník Daniel Kolář.

Článek

Zkušený bek vnímá realisticky fakt, že se v defenzivní linii mužstva často měnilo a zřejmě znovu změní složení stoperské dvojice. Podzim „rozjížděli" Jablonský s Lüftnerem, poté je zastoupili Klein s Hoškem a momentálně usiluje o pozici teplického středního obránce i lotyšský reprezentant Rode.

„Je pravda, že se tandem ve středu obrany prostřídal. Ať už byly na vině zdravotní či jiné důvody. Martin Klein působil v klubu jen chvíli ve druhé polovině podzimu. Přesto máme široký kádr a na tréninku zkoušíme různé nácviky. Každý může nahradit každého," přiblížil Krob situaci v mužstvu.

A jak se mu jeví Renars Rode? „Zatím jsme se věnovali především kondici, takže jeho herní stránka se ještě tolik nepozná. Ale myslím, že má v sobě jistou fotbalovost. Trenér by jistě nepřivedl žádného hráče, o němž by nevěděl, že je dobrý. Proto čekáme, že bude přínosem. Je učenlivý nejen z hlediska fotbalu, ale už se učí i česky. Dokonce jsme mu dali v přípravném zápase i kapitánskou pásku, aby za ni něco zaplatil do týmové kasy," prozradil Krob s úsměvem.

Odvážné plány a ambice soupeřů Teplic v boji o třetí místo, tedy Mladé Boleslavi, pražské Dukly, Liberce i Jablonce, nechávají teplického obránce v klidu. „Četl jsem, že vedení některých zmíněných klubů vyhlašují útoky na evropské poháry. Naše vedení je solidní a nechává to na nás a trenérovi. Jak to uhrajeme, tak to bude. Ale samozřejmě chceme také co nejlepší umístění, a když to vyjde, budeme jen rádi," uzavřel Krob.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články