Hlavní obsah

Krejčí je v klidu. Aby ne, když táta agentovi zakázal, aby kluka plašil nabídkami

Praha

Fanoušci Sparty mohou být v klidu. Vše nasvědčuje tomu, že o nejdražšího fotbalistu letenského kádru v zimním přestupním termínu nepřijdou. Reprezentační záložník Ladislav Krejčí (21) je v hledáčku skautů zahraničních klubů, ale do ciziny se podle svých slov zatím nechystá. „Odchodem se vůbec nezabývám. Uvidíme, co bude dál, teď se soustředím jen na to, abychom na jaře získali titul,“ ujistil Krejčí na Strahově po páteční výhře 3:0 nad Ružomberokem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťan Ladislav Krejčí během utkání s Jabloncem.

Článek

Má čistou hlavu. I kdyby nad ním zasvištělo lákavé laso, prý by se o tom ani nedozvěděl... „Agent má od mého táty zakázáno, aby mě o případných nabídkách informoval," směje se Ladislav Krejčí, jak mu jeho otec zjednal klid.

Podle servru transfermarkt.de je právě Krejčí momentálně nejdražším hráčem Sparty. U jeho jména uvádí cenu 4,5 miliónu eur (přibližně 123 miliónů korun). Druhý v pořadí je další záložník Josef Hušbauer za 2,5 miliónu eur (okolo 68 miliónů korun).

Odchod Kadlece pro tuto sezónu stačil

Sparta v průběhu podzimu uvolnila reprezentanta Václava Kadlece do Frankfurtu a teď dává jasně najevo, že další opory již během této sezóny prodávat nehodlá.

„Kolem některých našich krouží zájemci dlouhodobě. Říkáme však neustále, že teď do mužstva nechceme zasahovat a oslabovat ho. Máme pocit, že jsme dosáhli správné rovnováhy. Jednat se musí s každým, ale v tuto chvíli vysíláme zájemcům signály, že prodávat nechceme," ujistil na startu přípravy Jakub Otava, člen představenstva Sparty.

Krejčí se tedy tak jako tak může soustředit jen na zimní přípravu, v níž mužstvo snad až příliš snadno dává spoustu gólů.

„Nikdy nic nepřijde samo. Jsme rádi, že nám to do branky padá. Snad si to přeneseme také do jara, kdy budeme góly moc a moc potřebovat," poukazuje opora podzimního půlmistra Gambrinus ligy.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články