Hlavní obsah

Minář končí v Mladé Boleslavi i jako sportovní ředitel

Fotbalisté Mladé Boleslavi jsou bez sportovního ředitele. Ve funkci skončil Ladislav Minář, který na podzim vedl tým i jako trenér, než ho na začátku ledna nahradil Karel Jarolím. Nyní se Minář rozhodl téměř čtyřletou spolupráci ukončit definitivně a míří do Sigmy Olomouc, kde by měl zastávat podobnou funkci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ladislav Minář

Článek

"Dostal nabídku na spolupráci od Sigmy Olomouc a požádal nás o uvolnění z funkce sportovního ředitele. Vedení klubu jeho žádosti vyhovělo především proto, že má možnost po skoro čtyřletém působení v Mladé Boleslavi více se přiblížit ke svému domovu a rodině," uvedl ředitel mladoboleslavského klubu Michael Doležal.

Pětačtyřicetiletý Minář přišel do Boleslavi v létě 2010 jako sportovní ředitel. Dvakrát se ujal i role trenéra po nečekaných rezignacích koučů. Naposledy tým vedl od září 2012 až do letošního 3. ledna, kdy ho na lavičce nahradil Jarolím. Minář měl nadále plnit roli sportovního ředitele, ale nakonec se rozhodl středočeský celek opustit.

Mladoboleslavský klub zatím nebude pozici sportovního ředitele obsazovat. Kompetence převezmou prezident klubu Josef Dufek společně s ředitelem Doležalem a sportovním sekretářem Vladimírem Rosenbergerem.

Reklama

Související témata: