Hlavní obsah

Fotbalisté Jihlavy v Turecku doladí sestavu na jarní část ligy

Jihlava

Fotbalisté Vysočiny Jihlava odletěli dnes odpoledne k hernímu soustředění do tureckého Beleku, kde chce kouč Petr Rada doladit sestavu na jarní část ligy. Třináctý tým tabulky se utká v neděli s Ruchem Chorzów, ve středu s rumunským týmem Botosani a příští sobotu s maďarským Paksi. Ve výpravě chybí Jindřich Kučera, Kryštůfek, Teplý a Kliment, kteří zamíří na hostování, nové angažmá si hledá Šilinger.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Jihlavy Petr Rada

Článek

"V týmu nyní vládne na všech místech v sestavě zdravá konkurence. Takže budu mít z čeho vybírat," řekl trenér Rada. Za přípravou do Turecka cestuje teprve podruhé, mnohem častěji mířil na Kypr. "Spoléhám na dokonalé zázemí letoviska, kde jsou travnatá hřiště a budeme mít prostor pro regeneraci. Tréninky už budeme zaměřovat na herní složku, nácvik standardních situací a taktické prvky," popsal.

V zimní přestávce jihlavský tým posílili Vladimír Kukol z Myjavy a na hostování z Olomouce přišel Michal Vepřek. Po skončení hostování v jiných klubech jsou v prvoligovém kádru Tomáš Kučera, Muris Mešanovič a Matúš Marcin.

Po návratu z Turecka čeká jihlavské hráče už jen v sobotu 15. února ligová generálka s Viktorií Žižkov.

Reklama

Související témata: