Hlavní obsah

Tecl si troufá, na Kypru bude hrát za Plzeň i Real Madrid

Plzeň

Zimní příprava dává fotbalistům zabrat, tím spíše se jim ovšem hodí rozptýlení a odpočinek formou jiných sportů. Třeba tenisem nebo golfem. Ke slovu pak samozřejmě přichází play-station, při němž si hráči zařádí jako reprezentanti největších klubů světa. Třeba takový útočník Stanislav Tecl bude na soustředění na Kypru oblékat dres Viktorie Plzeň a virtuální barvy Realu Madrid...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský útočník Stanislav Tecl (vlevo) v souboji s Joleonem Lescottem z Manchesteru City.

Článek

Diváků mají víc než dost. Již kolem šesti tisíc fanoušků Viktorie sledovalo na oficiálním YouTube kanálu klubu virtuální fotbalové zápolení v populární hře FIFA mezi hráči mistrovského týmu.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Do bojů zasáhl také Stanislav Tecl, který s velkou pravděpodobností bude touto zábavou trávit část svého volného času i během soustředění na Kypru. „Na pokoji jsem s Honzou Kovaříkem a čas vždy nějak vyplníme. Hrajeme na play-stationu nebo si zajdeme na tenis. Když je volno, umíme si ho užít," usmívá se v rozhovoru pro klubové stránky.

Po příchodu z Jihlavy je dresu Viktorie věrný už přes rok, naopak ve virtuálním světě klubové barvy často mění. „Většinou hraji za Real, ale střídá se to," líčí. Stejně tak se střídají soupeři.

Dva soupeři odešli, lanaří nové

„V Turecku jsme hráli proti Danovi Kolářovi s Páťou Hrošovským, nebo proti Frantovi Rajtoralovi a Tomáši Wágnerovi. Dva nám ale mezitím vypadli, takže budeme muset shánět nové lidi," poukazuje na Rajtoralův odchod do Hannoveru a Hrošovského návrat na hostování ve Znojmě.

Jako první náhradu si vyhlédl Tomáše Hořavu. „Jde mu to. Uvidíme, koho ještě seženeme," těší se lanař Tecl.

Ve chvílích, kdy play-station viktoriány omrzí, přichází řada na tenis. „Na něm nás bylo v Turecku více. Franta Rajtoral, Roman Pavlík, Tomáš Wágner, Mára Hanousek, Lukáš Hejda, Honza Kovařík... ‚Kovi' byl i na golfu. Je to opravdu pestré."

Prvořadé však samozřejmě bude vyladění fotbalové formy. Plzeň se na Kypru, kam odlétá ve středu, utká s Žalgirisem Vilnius, Levski Sofia a Rostovem.

„V Turecku jsme měli ‚štěstí', že nám poslední tři dny propršely. Doufám, že se nám to nyní vyhne a bude dvacet stupňů a sluníčko," přeje si Tecl.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články