Hlavní obsah

Dukla na Kypru remizovala s Čukarički, Znojmo zkouší Afričana

Larnaka

Fotbalisté pražské Dukly odjedou ze soustředění na Kypru s vyrovnanou zápasovou bilancí. Po výhře 2:0 nad Lubinem a porážce 2:3 s Plovdivem dnes v závěrečném utkání remizovali 1:1 se srbským týmem Čukarički Bělehrad. O jedinou trefu Dukly se postaral Mareš. Znojmo po návratu z Turecka porazilo Frýdek-Místek 1:0.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Dukly Filip Rada.

Článek

Trenér Luboš Kozel nebyl s výkonem Dukly proti Čukarički příliš spokojený. „Nebyl optimální. Stál proti nám velice živý soupeř, který byl kvalitní na míči i soubojově. Dvacet minut byl lepší. My byli pomalejší, strnulejší a v té době jsme i obdrželi branku. Pak jsme se zlepšili a do poločasu hráli dobře, což byl také náš nejlepší úsek hry. Vyrovnali jsme a měli ještě další dvě nebezpečné situace ve vápně," popsal Kozel pro klubový web.

„Druhý poločas kvalitu toho prvního neměl. Začalo se hodně střídat, hrálo se hlavně mezi vápny a nebezpečných situací moc nebylo. Takže nakonec zasloužený výsledek 1:1," dodal.

Nováček ze Znojma se vrátil ze soustředění v Turecku, kde ze tří zápasů prohrál jediný. Domácí přípravný duel v Únanově s druholigovým Frýdkem-Místkem rozhodl jediným gólem Crnkič.

Po přestávce se na hřišti představil také Lamine Diarrassouba. Do Znojma útočník z Pobřeží Slonoviny dorazil v pondělí. V minulé sezóně působil ve slovenské Senici a v jednom z přípravných zápasů dokonce vstřelil Znojmu gól.

Přípravné fotbalové utkání na Kypru:
Dukla Praha - Čukarički Bělehrad 1:1 (1:1)
Branka Dukly: 33. Mareš.
Sestava Dukly: Rada - Božič (75. Romera), Štetina, Vorel, Hanousek (62. Hanzel) - Hlinka, Gedeon (75. Ouedraogo), Kalouda (82. Fryčer) - Mareš (62. Černý), Pospěch (75. Marek), Berger (62. Engelmann). Trenér: Kozel.
Přípravné fotbalové utkání:
1. SC Znojmo - Frýdek-Místek 1:0 (1:0)
Branka: 42. Crnkič.
Sestava Znojma: Drobisz - Helísek, Jonov, Hnaníček (62. Jurič), Mudra (46. Cihlář) - Lacko (46. Liener), Zeba (46. Buchta) - Reljič (46. Gál-Andrezly), Haurdič (62. Stáňa), Crnkič (62. Jarič) - Vašíček (46. Diarrassouba). Trenér: Kalvoda.

Reklama

Související témata: