Hlavní obsah

Den před startem jara Dukla získala bývalého slovenského reprezentanta Hanzela

Posilují se ještě pár hodin před startem jara. Fotbalová Dukla dnes večer hraje s Teplicemi a ve čtvrtek definitivně angažovala bývalého slovenského reprezentanta Ľuboše Hanzela. Šestadvacetiletý levý obránce, který naposledy působil v arménském Banancu Jerevan, přišel na Julisku jako volný hráč a podepsal smlouvu do konce sezóny.

Foto: fkdukla.cz

Ľuboš Hanzel, slovenský přírůstek v kádru Dukly, se sportovním ředitelem klubu Günterem Bittengelem.

Článek

Co den, to nový hráč. Ve středu se po měsíčním testu Dukle upsal talentovaný slovenský záložník Róbert Kovaĺ. Ve čtvrtek ho následoval krajan Ľuboš Hanzel.

"Jsme velice rádi, že se nám podařilo na závěr přestupového období přivést ještě jednoho kvalitního hráče, tentokrát do defenzivy, s mezinárodními zkušenostmi. Věříme, že Dukle pomůže k dobrým výsledkům v jarní části sezóny," uvedl sportovní ředitel Günter Bittengel.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Hanzel většinu kariéry strávil v Trnavě. Na podzim roku 2009 hostoval v německém Schalke 04, kde však zasáhl do jediného bundesligového utkání. Kariéru krajního beka pak na osm měsíců zbrzdilo zranění a následná operace kolena. Před Banancem Hanzel krátce působil i v polském Bialystoku.

Ve slovenské reprezentaci nastoupil jednou v červnu 2009 proti San Marinu a hned při svém debutu pomohl gólem k výhře 7:0. Dukla testovala Hanzela na herním soustředění na Kypru. V sestavě nahradí levého obránce Ondřeje Vrzala, který v zimě zamířil na hostování do Jablonce.

Reklama