Hlavní obsah

Slavia se utká s Teplicemi o druhé místo v tabulce

PRAHA/TEPLICE

Klíčové střetnutí o druhé místo ve fotbalové lize čeká v pondělní dohrávce 25. kola hráče pražské Slavie. Na Strahov přijedou dosud druhé Teplice a na výsledek tohoto zápasu netrpělivě čekají i sparťané.

Foto: Slavia.cz

Fotbalisté Slavie přivítají v dohrávce 25. kola 1. ligy na svém hřišti Teplice. (ilustrační foto)

Článek

Tepličtí sice zatím získali o šest bodů víc, ale Slavia má k dobru odložené utkání v Brně. I proto je vzájemný zápas nesmírně důležitý a hráči i trenéři si to plně uvědomují.

"Teplice celou sezónu předvádějí slušné výkony, díky nimž se stále drží na předních příčkách tabulky. Na druhé místo jsou žhavým kandidátem, ale do kvalifikace o Ligu mistrů chceme jít i my," řekl trenér Slavie Karel Jarolím.

Jen výhra Teplic na Strahově ještě oddálí třiatřicáté mistrovské oslavy pražské Sparty. "Hledíme především na vlastní hru a výsledky, takže nad sparťanskými úvahami nepřemýšlíme. Pro nás je na jaře každý zápas klíčový a hrajeme výhradně za sebe. Chceme získat aspoň bod, který by byl v přímé konfrontaci s dalším adeptem na předkolo Ligu mistrů venku úspěchem," řekl Právu teplický asistent trenéra Jiří Bartl.

SLAVIA - TEPLICE
Na marodce zraněný Adauto, kvůli kartám chybí Sedláček.Nenastoupí dlouhodobí marodi Hunal, Tesařík a Sabou.
Zápas začíná v 16:40, jako hlavní řídi rozhodčí Jech, přímým přenosem vysílá TV Prima.

Reklama

Související témata: