Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Teplice už zase řádí, tři hráči si řekli o nominaci

Jako den a noc bylo vystoupení fotbalistů Teplic v úvodních kolech ligového jara. Zatímco na Dukle byl Ščasného tým již do poločasu vyřízený, doma proti Olomouci už zase dával góly a bavil svou hrou. V redakčním hodnocení se to projevilo, hned tři hráči Teplic figurují v ideální jedenáctce 18. kola podle Sport.cz. A to se do ní tlačili ještě další...

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 18. kola Gambrinus ligy podle Sport.cz.

Článek

Vystačili si s výhrou 4:0, příděl do sítě Hanáků ovšem mohl být mnohem větší. Tepličtí se rychle vrátili na třetí příčku tabulky, o niž před týdnem přišli. V obraně byl vidět Krob, k ústředním postavám patřili záložníci Vachoušek a Nivaldo.

Také Slavii se vyplatila její exotická posila, Boudjemaa byl hrdinou duelu s Duklou. Druhé pražské derby na Bohemians vyhrála Sparta 2:1. Její kapitán Lafata ve svém 300. ligovém utkání na první gól přihrál a druhý vítězný dal sám.

Ani Plzeň nezaváhala, ovšem statečné Znojmo porazila především díky dvěma trefám střídajícího Wágnera. Jablonec se zase dlouho nemohl prosadit proti Baníku a nakonec děkoval za tři body stoperu Benešovi. Brno zdolalo v důležitém duelu záchranářů Příbram, hodně ho podržel brankář Hladký.

Liberec zvládl tři dny po vyřazení v Alkmaaru kritický duel v Jihlavě, vítězství Slovanu zajistil nečekaný dvougólový žolík Kolár. Na třetí příčku útočí také Mladá Boleslav, skóre duelu se Slováckem otevřel ofenzivní bek Kysela, na dva góly přihrál David Jarolím.

Sestava 18. kola fotbalové Gambrinus ligy podle Sport.cz:
Hladký (Brno) - Kysela (Boleslav), Beneš (Jablonec), Krob (Teplice) - Boudjemaa (Slavia), D. Jarolím (Boleslav), Vachoušek (Teplice), Nivaldo (Teplice) - Kolár (Liberec), Wágner (Plzeň), Lafata (Sparta).

Reklama