Hlavní obsah

Dukla láká diváky na Americký pohár, ženy mají na Jihlavu vstup zdarma

Praha

Ligový duel Dukly s Jihlavou nemá být jen všedním zápasem. V sobotu odpoledne čeká všechny, kteří zavítají na Julisku, bohatý doprovodný program. Poprvé bude představen domácím fanouškům Americký pohár, jehož prezentace bude spojena s autogramiádou několika jeho vítězů. Na 8. března navíc připadá i MDŽ a ženy budou mít vstup zdarma.

Foto: fkdukla.cz

Dukla ve slavné éře Amerických pohárů.

Článek

Slavný Americký pohár, který vyhrála Dukla čtyřikrát, se vrátil minulý týden do Čech. Dukla měla smůlu v tom, že pohár byl putovní a jeho poslední ročník vyhrála polská Polonia Bytom a několik desítek let zůstal v Síni slávy tohoto polského klubu. Díky úsilí současného majitele klubu Petra Pauknera a jeho bratra Bohumila je zpět v Praze a fanoušci Dukly budou moci tento skvost obdivovat právě před utkáním s Jihlavou.

Součástí prezentace Amerického poháru bude i autogramiáda tří jeho vítězů - Karla Knesla, Jana Brumovského a Josefa Nedorosta. Všichni tři jsou i členy Síně slávy Dukly. Prezentace poháru bude od 14:30 a autogramiáda od 15:00 vedle fanshopu na hlavní tribuně.

V sobotu 8. března se také slaví Mezinárodní den ženi. Dukla proto připravila další dárek - pro všechny ženy bude vstup na utkání s Jihlavou zdarma.

Zápas Dukla - Jihlava se hraje v sobotu od 15:30, přímý přenos vysílá ČT Sport, on-line reportáž na Sport.cz.

Reklama

Související témata: