Hlavní obsah

Hattrick je super. Trefil jsem se i podrážkou, radoval se útočník Slovácka Diviš

Uherské Hradiště

Zatímco v minulém kole Gambrinus ligy zahodil v Plzni řadu vyložených šancí a vysloužil si nelichotivou nálepku spalovače, o týden později už byl za hrdinu. Ofenzívní záložník fotbalistů Slovácka Jaroslav Diviš, který přestoupil v zimě do Uherského Hradiště ze slovenské Senice, se hattrickem přičinil o pětigólovou demolici Brna.

Foto: Petr Eret, ČTK

Jaroslav Diviš ze Slovácka (vpravo) bojuje s Pavlem Horváthem. Vpravo přihlíží Jakub Petr.

Článek

Je to pro vás satisfakce?

Značná. Nikdo mi sice po Plzni nic nevyčítal, ale nebylo příjemné pořád číst a poslouchat, co všechno jsem tam nedal. Ty situace jsme si s trenéry důkladně rozebrali na videu. Jsem šťastný, že mi to tam konečně napadalo. Hattrick je super. Hrozně mi pomohla první trefa, míč jsem dotlačil do sítě šťastně podrážkou. Ve slovenské lize jsem skóroval maximálně dvakrát. Ale vzpomínám si, že v poháru jsem kdysi vstřelil za Vítkovice Havířovu dokonce čtyři branky.

Byla Zbrojovka tak slabá?

Do přestávky byla docela nebezpečná, vždyť potřebuje body k záchraně. Jenže náš gólman Heča nás zase podržel, zlikvidoval Brňanům dvě tutovky. Naše třetí trefa je po pauze zlomila. Nakonec jsme mohli zvítězit ještě vyšším rozdílem. Vždyť jsem navíc trefil tyčku a Kerbr šel sám na brankáře. Jsme rádi, že jsme prestižní duel zvládli a zamezili tak jakýmkoliv spekulacím.

Zažil jste už někdy tak vysokou výhru?

Nepamatuju se. Zvítězit 5:0 je skvělé. A dokážu se vžít do pocitů soupeře. V moravskoslezské lize jsem před lety padl v Uničově jako hráč Poštorné 2:13. To bylo strašné.

S bilancí vašeho týmu můžete být asi na jaře spokojený?

Rozhodně. Daří se nám, mám radost, že jsme se už usadili v lepší polovině tabulky. Před tolika skvělými fandy jako teď v Hradišti jsem na Slovensku nehrál. A pevně věřím, že mě zde do budoucna ještě lepší zápasy teprve čekají.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články