Hlavní obsah

Spartu by měl od léta posílit exliberecký záložník Breznaník

Spartu by měl v létě posílit slovenský záložník Michal Breznaník. Osmadvacetiletý fotbalista, který je po předčasném ukončení smlouvy s Permem volným hráčem, podle deníku Sport prošel kondičními testy a s letenským celkem se údajně dohodl na tříletém kontraktu.

Foto: Milan Malíček, Právo

Michal Breznaník ještě jako hráč Liberce centruje přes sparťana Josefa Hušbauera, s nímž se nyní na Letné potká v jednom týmu.

Článek

Breznaník už v české lize působil v Liberci, kde v letech 2010 až 2012 odehrál 55 zápasů a dal 16 branek. Se severočeským klubem navíc devítinásobný slovenský reprezentant získal i mistrovský titul. Jeden má na kontě také se Slovanem Bratislava.

Do Permu Breznaník odešel předloni v září údajně za 15 miliónů korun a podepsal tříletou smlouvu. Začátkem března ji však ukončil, protože v této sezóně i kvůli vleklým problémům s levým ramenem za ruský celek odehrál jediné utkání.

Breznaník, který před třemi lety ostrým zákrokem zranil sparťanského záložníka Ladislava Krejčího, by měl být pro ligového lídra druhou posilou. Od léta by se měl na Letnou vrátit momentálně zraněný liberecký obránce Radoslav Kováč.

Reklama

Související témata: