Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka si láme hlavu nad složením DREAM TEAMU!

Pro Luďka Zelenku bylo 23. kolo velmi špatné. Na koho sáhl, tomu se nedařilo. Tak špatný bodový zisk snad ještě neměl, Zelenkovi nepomohla ani precizní příprava sestavy. Jak se s porážkou a s bodovým ziskem pouhých 34 bodů Luděk vyrovná a koho postaví pro kolo 24. se dozvíte v pravidelném přehledu.

Kapitánem týmu Kovařík z Plzně!

Článek

"Snažil jsem se koukat na ceny hráčů. Jsou rozhodující, pokud jsou bodově úspěšní, ale pokud jim zápasy nevyjdou, tak je jedno kolik stojí. Tzn. můj jasný úkol pro nadcházející kolo, trefit hlavně ty, kteří se pozitivně zapíší do statistik, bez ohledu na cenu.

Na 24.kolo jsem připravil několik překvapení, která povedou k posunu mého týmu v rámci VIP ligy. V poslední době totiž nemám štěstí na trefování střelců a to chci změnit, proto beru do nominace hlavně gólové typy.

Hruška  se dočká po šesti zápasech čistého konta

Do branky jsem poslal Hrušku, který chytá sice skvěle, ale v průměrné Příbrami už 6krát neudržel čisté konto! Takže teď to přijde i proto, že soupeřem mu bude liberecká útočná vozba, která je hodně rozhozená velkými rošádami na přelomu roku.

Tříčlenná obrana je složená z jabloneckého Beneše, který svou potenci potvrzuje i v letošním roce. Limberský sice zatím gólový moc není, ale při dobré formě Plzně se i on více dostává k zakončení. Kalina je na pravé kraji klokaní obrany sice aktivní, ale efekt je z toho zatím velmi malý, i proto je zatím Bohemka nejhorším týmem, co se vstřelených branek týče.

V záloze mám hned 5 hráčů. Dočkal je jistota, prakticky v každém zápase sbírá plusové body. Je nelépe přihrávajícím hráčem ligy! Podobně je na tom i Kovařík, který sice nemá v Plzni na růžích ustláno, ale když už hraje, tak jeho centry jsou obrovskou zbraní Viktorky.

Harba je překvapením soutěže

Velkým objevem roku je jihlavský Haris Harba (je to poznat i na ceně), který sice se svým týmem o víkendu zajíždí právě na horkou půdu Štruncových sadů, ale už v minulosti potvrdil, že venku se mu hraje dobře. Skóroval na Slavii i na Dukle. Ofenzivní hra Viktorky by mu mohla sedět a když už se Harba dostane do šance, tak ji dá.

Baník Ostrava se sice potápí, ale Kukec je i přesto vidět. Není to tahoun, ale když má den, je k nezastavení. Navíc Baník má se Slováckem jednu z posledních šancí na záchranu, takže se bude hodně hnát za vítězstvím a já myslím, že právě tvořivý chorvatský štírek bude ústřední postavou záchranářského duelu.

V derby bude padat hodně branek

Posledním středopolařem do party je sparťanský mladíček Krejčí, který sice ještě není vyzrálým kanonýrem, ale jeho rychlost a dravost platí na každého soupeře, tedy i na Slavii. Derby pražských „S" bude určitě nejsledovanějším zápasem a myslím, že tentokrát budou i padat branky.

Útok je vždy řada, na kterou spoléhám, ale téměř vždy mě zklame. Proto teď dávám kluky, na které obvykle nesázím.Tecl má důvěru trenéra Uhrina a splácí ji pravidelnými gólovými příspěvky. Tlak konkurence zatím unáší a možná se i trochu posouvá. Markovič je ve zcela jiné pozici, hraje totiž v Brně a na Srbské se rvou o každý bod. Rychlý útočník hraje pravidelně, ale že by byl ve fazóně, to tedy rozhodně ne. V domácím zápase s Olomoucí ale Zbrojovka, podobně jako Ostrava, musí. A na Markovičovi to bude stát.

Celkově jsem trochu změnil přístup, rozestavení i hráče a věřím, že se mi to osvědčí a zamířím do vyšších pater."

Reklama

Související témata: